Rozprávkové kocky Cotoons Smoby s vkladacími formami 12 dielov oranžové od 12 mes

Popis produktu

Smoby rozprávkové kocky Cotoons pre najmenšie deti sa skladajú z 12 plastových kociek s veselými farebnými obrázkami zo série detských figúrok Cotoons pre najmenšie deti už od 12 mesiacov. Každá strana kocky ma inú funkciu, niektorá slúži ako klasická kocka na skladanie. Iné z nich majú rôzne tvary, formy, obrazce, do ktorých sa dajú vkladať a ukladať priložené kocky rôznych tvarov. Dá sa z nich poskladať hrad, veža, každá strana kocky má inú funkciu. Na niektorej je loptička, ktorá sa otáča, inde guličky či labyrint. Ku kockám sú určené aj malé kocky rôznych tvarov (srdiečko, štvorec, trojuholník), ktoré dieťa vloží do veľkej z nich.

Dieťa si dotykmi obrázkov s reliéfom cibrí hmat, otáčaním rôznych loptičiek a tvarov jemnú motoriku a skladaním obrázkov fantáziu, predstavivosť a logické rozmýšľanie. Okrem tvarov a obrázkov sa učí farby a jednoduché predmety, ktoré nás obklopujú. Táto jedinečná didaktická hra pre najmenšie deti - rozprávkové kocky, ich zaujme od prvého okamihu a hrou strávia dlhá hodiny. Balenie obsahuje 12 klasických kociek a 12 kociek rôznych tvarov a farieb. Obrázky detských kociek sa nedajú zošúchať, ich farby sú krásne a žiarivé veľmi dlhý čas. Detské rozprávkové kocky majú jemné a oblé tvary, vďaka tomu sú bezpečné pre najmenšie deti.

Kocky sú vyrobené zo zdravotne neškodnéhoa bezpečného materiálu, ktorý je vhodný pre malé detičky. Po poskladaní kociek jednotlivé kocky vytvárajú pekný obrázok postavičiek CotoonsSmoby, francúzsky výrobca hračiek je renomovaný výrobca hračiek ktoré sú kvalitné a zároveň jedinečné. Materiál je príjemný a zamatový na dotyk, vhodný pre jemné detské rúčky. Je to kvalitný európsky výrobok, ktorý má certifikát kvality, spĺňajúci prísne európske normy. Hračka má rozmery 28*18*4 cm. Detské kocky sú prevedené v oranžovej, žltej a zelenej farebnej kombinácii.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery28*18*4 cm
Rozmery balenia24*34*6 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,90 kg
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.