Rodinná spoločenská hra Lynx Educa 400 obrázkov v angličtine od 6 rokov

Popis produktu

Spoločenská hra pre celú rodinu Lynx od španielskeho výrobcu Educa je úžasná hra, s ktorou sa zabavia nielen deti, ale aj ich rodičia. Hra obsahuje až 400 rôznych obrázkov. Rodinná spoločenská hra Lynx je určená pre všetkých - chlapcov či dievčatá od 6 rokov, ale aj pre dospelých hráčov. Hra je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov, takže sa tak skoro neopotrebuje a dlho vyzerá ako nová. Herná doska je zložená z niekoľkých dielikov, ktoré do seba zapadajú.

Rodinná spoločenská hra Lynx má pomerne jednoduché pravidlá. Z jednotlivých dielikov sa poskladá herná doska, takže hra môže byť zakaždým trochu iná. Na hernej ploche sú nakreslené obrázky, ktoré treba hľadať. Kto nájde obrázok prvý, získava bod. Hrou Lynx sa precvičuje pozornosť a reflexy. Lynx je ideálna hra do každej domácnosti, ktorá zblíži členov rodiny a všetkým prinesie smiech. Hra zabaví všetkých najmä vtedy, keď je vonku škaredé počasie alebo večer namiesto pozerania televízie, ale aj na výlety na chate či pri vode.

Postup hry - variant A:

  • Každý hráč obdrží od veliteľa hry 3 žetóny rovnakej farby a z boxu 3 karty s obrázkami, ktoré nesmie vidieť pred začatím hry (položí si ich pred seba dole hlavou). Na každej karte je vyobrazený predmet, ktorý má hľadať na hernej doske (veliteľ hry môže taktiež hrať). Na dohodnutý signál všetci naraz otočia kartičky a začnú hľadať predmety na doske.
  • Pri nájdení každého obrázku musí naň hráč položiť herný žetón a len čo týmto spôsobom nájde všetky 3 obrázky, vykríkne: "Stop!" a kolo sa končí - každý z hráčov musí zozbierať svoje karty, ktoré dokázal nájsť a ostatné sa dajú späť do boxu a premiešajú sa. Z hernej dosky sa odstránia žetóny a každý z hráčov obdrží ďalšie 3 karty s obrázkami a začína ďalšie kolo. 
  • Hra pokračuje dovtedy, kým jeden z hráčov nenazbiera 25 nájdených kariet alebo už nie sú k dispozícii voľné karty. Vyhráva hráč, ktorý dokázal nájsť najviac obrázkov na hernej doske. 

Postup hry - variant B:

  • V tomto variante obdrží každý z hráčov žetóny rôznych farieb. Veliteľ hry (nesmie hrať) vyberie kartu z boxu a ukážu ju hráčom, ktorí sa ju pokúsia nájsť čo najrýchlejšie a položiť na hľadaný obrázok žetón. V tomto prípade vyhráva kolo. Celkovým víťazom sa stáva hráč, ktorý dokáže ako prvý nájsť celkovo 15 kariet.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú.  Španielska značka Educa je zárukou vysokej európskej kvality - produkty pred expedovaním prechádzajú niekoľkostupňovou prísnou kontrolou. Educa vyrába rôzne logické hry a hračky nielen pre produkty v kategórii rodinné spoločenské hry v cudzom jazyku. Keďže je táto spoločenská hra v angličtine, deti si prostredníctvom nej môžu rozširovať slovnú zásobu anglického jazyka.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia37*27*6 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.