Reštaurácia s kuchynkou Food Corner Smoby obojstranná s terminálom a dávkovačom nápojov 29 doplnkov

Popis produktu

Reštaurácia s kuchynkou Food Corner od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje skvelú voľbu pre všetky deti od 3 rokov, ktoré túžia po svojej vlastnej reštaurácii. Multifunkčná reštaurácia je vyhotovená z pevných a odolných plastov, pýši sa nadčasovým dizajnom v kombinácii šedej a béžovej. Umožňuje malým kuchárom a zákazníkom prístup zo všetkých strán, delí sa na reštauračnú a kuchynskú časť. Jej súčasťou je bohatá sada 29 doplnkov, medzi ktorými je hamburger, ktorý sa dieťa naučí samé poskladať, panvica s otočnou funkciou, príbory, tanierik, poháriky, fľaška s kečupom a majonézou, podnos, napichovacia vidlička, obracačka a nôž, hranolky, kôš do fritézy, palacinka, čítačka kariet, platobná karta a pokladničné doklady. 

Kuchynská časť je vybavená chladničkou, sporákom a varnou doskou s otočnými gombíkmi, drezom s kohútikom, kávovarom a fritézou, v ktorej sa malí šéfkuchári a šéfkuchárky naučia pripravovať chutné hranolky. Pri varení sa môžu spoľahnúť na dostatok úložného miesta - do praktických priehradok a poličky si odložia všetky doplnky, s ktorými pracujú a na háčiky si zavesia kuchynské náčinie. Nad kávovarom sa nachádza replika kalkulačky, ktorá poslúži na spočítanie objednávky. Kuchynka je ozdobená nápisom Food Corner Restaurant, pôsobí realistickým dojmom, deti sa s ňou vydržia hrať dlhé roky. 

Reštauračná časť je tvorená vyvýšeným pultom, z ktorého si zákazníci prevezmú objednávku, pričom sa môžu obslúžiť nápojom z dávkovača, do ktorého si položia pripravený pohár. Pod výdajným automatom sa nachádza objednávkový terminál, pomocou ktorého si chlapci a dievčatá vyberú z dennej ponuky jedál a nápojov. Pri platení sa spoľahnú na platobnú kartu, ktorú vložia do platobného terminálu a z druhej strany si vezmú pokladničný doklad. Obed si môžu vychutnať z bočnej strany v predĺženej časti kuchynského pultu. Priamo pod nimi sa nachádza aj odpadkový kôš, do ktorého odložia zvyšky jedál. V prednej časti reštaurácie sú na spodnej poličke uvedené otváracie hodiny a zadná stena je ozdobená krásnym kuchynským motívom. 

Reštaurácia s kuchynkou má celkové rozmery 63*39*96 cm, pričom výška pracovného pultu je 49 cm. Je veľmi stabilná, nezaberá veľa miesta. Deti sa pri hre na povolanie kuchárov a zákazníkov naučia pracovať s kuchynským náčiním, získavajú záujem o varenie a pečenie. Približujú sa tým svetu dospelých, zbavujú sa trémy a učia sa sebaistejšie vystupovať. Pri komunikácii s kamarátmi a súrodencami si rozvíjajú aj komunikačné a vyjadrovacie schopnosti. Zlepšujú si logické myslenie, koncentráciu a jemnú motoriku. 

Francúzsky výrobca Smoby už dlhé roky prináša deťom kvalitné hračky, ktoré im pomáhajú objavovať svoju vlastnú osobnosť a individualitu. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery63*39*96 cm
Celková výška96 cm
Výška pracovnej plochy49 cm
Rozmery balenia60*24*69 cm
Celková dĺžka63 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,62 kg
Farbabéžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.