Reštaurácia s elektronickou kuchynkou Kids Restaurant Smoby s funkčnou pokladňou s kávovarom a jedálenským pultom 101 cm výška

Popis produktu

Reštaurácia s elektronickou kuchynkou Kids Restaurant od francúzskeho výrobcu Smoby potešia všetky deti od 3 rokov, ktoré sa rady hrajú na kuchárov. Nadčasový dizajn nadchne každé dieťa, ktoré sa môže tešiť na skvelé elektronické funkcie a bohatú sadu doplnkov. Reštaurácia s kuchyňou, pokladňou a jedálenským pultom ponúkne zábavu pre viaceré deti, ktoré si vyskúšajú hry na rôzne povolania.

Predná časť reštaurácie je vyzdobená originálnou ponukou jedál a tabuľkou na písanie, vďaka čomu pôsobí ešte realistickejším dojmom. Chlapci a dievčatá sa zabavia aj s rúrou na pečenie s otočnými gombíkmi s mechanickým zvukom cric-cric, chladničkou, sporákom s varnou doskou vydávajúcou realistický zvuk varenia, takisto sa potešia aj návodu na prípravu hamburgera, ktorý je umiestnený priamo pod kávovarom.

Pri otvorení reštaurácie vyložia deti oznam s nápisom Open/Closed a vyvesia tabuľu s denným menu, aby prilákali zákazníkov. Štítok s objednávkou sa dá pripnúť na vrchnú časť kuchynky, aby sa mohol kuchár pustiť do práce. Po obede môže hosť zaplatiť kartou alebo v hotovosti, pričom má pokladník k dispozícii elektronickú pokladňu s funkčnou kalkulačkou s LCD displejom a taktiež čítačku kariet. Obchodníci sa rýchlo naučia pracovať s papierovými bankovkami a mincami rôznej hodnoty.

Bohaté príslušenstvo obsahuje až 73 doplnkov, medzi ktorými kuchári nájdu aj termosenzitívne cestoviny, ktoré pri teplote nad 18° stupňov získajú krásnu žltú farbu ako pri skutočnom varení. Deti si pri príprave obeda môžu vlastnoručne nakrájať mrkvičku, opekať rybičku, steak alebo si vyskúšať svoje zručnosti s panvicou na otáčanie palaciniek. Vo výbave sa nachádzajú aj lyžičky, nožíky, vidličky, tanieriky, poháriky, šálky, vajíčko, koláčik, rôzne náplne do kávovaru, fľaška kečupu, horčice, hamburger s prísadami, soľnička, hrniec s pokrievkou, šalát, hranolky, pizza s prísadami, nôž na krájanie, naberačka, doska na krájanie a napichovacia vidlička. 

Všetky detaily reštaurácie sú prispôsobené malým detským rúčkam. Deti si tak pestujú hmatovú citlivosť, koordináciu pohybov a jemné motorické schopnosti. Pri hre si rozvíjajú komunikačné schopnosti, hrou na povolanie kuchárov, čašníkov a pokladníkov sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti. Krásne dizajnové vyhotovenie s kuchynskými obrázkami nad pracovným pultom prináša deťom tie najlepšie zážitky pri hre na majiteľov reštaurácieDeti si zlepšujú aj koncentráciu a bystrý úsudok, zisťujú, na čo slúžia jednotlivé kuchynské náčinie a doplnky. Obsluhujú zákazníkov, rátajú tržby a učia sa nové veci.

Kuchynka stojí na stabilných nohách a jej rozmery sú 110*36*101 cm so základnou výškou pracovnej dosky 50 cm, vďaka čomu si každý rodič bude vedieť určiť, či je pracovná doska dostatočne vysoká pre jeho dieťa. Kuchynka sa napája na 2 batérie typu LR03 1.5 V, ktoré nie sú súčasťou balenia a 1 batériou typu LR54/AG10 1.5V, ktorá je súčasťou balenia. Je vyrobená z najkvalitnejších plastových materiálov za pomoci technológie Blow molding, vďaka ktorej sa vyznačuje vysokou odolnosťou a pevnosťou, vydrží vášmu dieťaťu dlhé roky.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery110*36*101 cm
Celková výška101 cm
Výška pracovnej plochy50 cm
Rozmery balenia76*20*82 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť7,5 kg
NoteType of batteries: 2 x LR03 (not included) and 1 x LR54 (included
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.