Puzzle Júlia oslavuje narodeniny Janod v kufríku 24-36 dielov od 3 rokov

Popis produktu

Detské puzzle Júlia oslavuje narodeniny značky Janod je pekná skladačka vhodná pre dievčatá od 3 do 6 rokov. Pekne ilustrované puzzle obsahuje 2 rôzne obrázky s počtom dielikov 24 a 36. Veľkosť obrázka je 40*22 cm. Deti sa pomocou tohto puzzle učia rozpoznávať farby, tvary, pomenovať zariadenie izby, opísať postavu, rozvíja sa motorika rúk, deti sa učia vnímať vzťah medzi časťami a celkom. Po zložení puzzle môžu deti obrázky opísať, a tak sa naučia rozprávať krátke príbehy, čím si rozvíjajú komunikačné schopnosti. Detské puzzle francúzskej spoločnosti Janod rozvíjajú logické myslenie, pozornosť a pamäť detí.

Detské puzzle s motívom narodeninovej párty dievčatka Júlie a jej priateľov je veľmi zaujímavá nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb. Dieťa si puzzle môže zobrať kdekoľvek so sebou vďaka praktickému baleniu. Skladaním puzzle sa rozvíja jemná motorika, deti sa učia vnímať vzťah medzi časťami a celkom. Detská hra s týmito puzzle vhodne rozvíja fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť detí, pestujú si ňou zmysel pre detail a koncentráciu.

Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť, ďalej u detí rozvíjajú logické myslenie a pamäť. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému francúzskemu dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí počas dlhých letných alebo zimných večerov a zaručí, že sa nikdy nebudú nudiť a len tak strácať čas. Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch.

Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Hračky Janod získali medzinárodne ocenenia PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti  

  • detské puzzle s rôznym počtom dielikov
  • 2 obrázky s počtom dielikov 24 a 36
  • dievčenský motív - narodeninová párty
  • rozmery  jedného poskladaného puzzle 40*22 cm
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodné pre deti od 3 do 6 rokov
  • ideálne na rozvoj jemnej motoriky, logického myslenia, poznávanie farieb
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery40*22 cm
Rozmery balenia14,5*14,5*14,5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,45 kg
Dieliky puzzle60
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.