Puzzle vzdelávacie Rím Happy Learning Educa 300 dielov s aktivitami v španielčine od 6 rokov

Popis produktu

Vzdelávacie puzzle Rím Happy Learning od španielskeho výrobcu Educa prinesú deťom od 6 rokov veľa nových poznatkov z histórie. Chlapci a dievčatá sa môžu tešiť na farebné puzzle s 300 dielikmi s motívom starovekého Ríma. Súčasťou balenia sú aj aktivity, vďaka ktorým dieťa získa prehľad o tomto slávnom meste, aktivity sú lokalizované v španielskom jazyku. Náučné puzzle predstavujú skvelý darček pre deti, ktoré rady skladajú puzzle a hravým spôsobom sa naučia veľa nových poznatkov. Takisto si trénujú znalosť cudzieho jazyka a rozširujú si slovnú zásobu v španielčine.

Rozmery puzzle po poskladaní sú 48*34 cm. Jednotlivé dieliky sú väčších rozmerov, umožňujú ľahšiu manipuláciu. Puzzle sú vyrobené z kvalitného kartónu, spĺňajú bezpečnostné štandardy - sú bezpečné pre deti i dospelých. Po poskladaní sa dajú opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky. Puzzle sú populárne po celom svete a priaznivo pôsobia na predstavivosť a koncentráciu. Obal na puzzle je vybavený QR kódom, ktorý vás presmeruje na náučné videá Happy Learning. 

Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier - ponúka množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. Hračky spĺňajú bezpečnostné štandardy, preto sú pre hry vašich detí bezpečné. Náučné hry a puzzle pomáhajú všestranne rozvíjať vaše dieťa, podieľajú sa na rozvoji jeho predstavivosti a fantázie.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery48*34 cm
Rozmery balenia36*26*6 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.