Puzzle vymaľovánky Piráti Colouring Activities v kufríku Educa 100 dielov - maľovanie s neónovými fixkami od 6 rokov

Popis produktu

Puzzle pre deti s motívom Piráti Colouring Activities obsahujú 100 dielov, ktoré po poskladaní vytvoria obrázok morských pirátov na lodi. Balenie puzzle prichádza v praktickom kufríku, v ktorom si deti nájdu aj 8 neónových fixiek, s ktorými sa po poskladaní obrázku môžu ihneď pustiť do vyfarbovania. Tieto originálne puzzle nesmú chýbať v zbierke žiadneho malého zberateľa a priaznivca skladačiek puzzle. Puzzle omaľovánky sú vhodné pre všetky deti už od 6 rokov a vďaka kufríku si ich budú môcť kamkoľvek vziať so sebou. Rozmery obrázka po poskladaní sú 28*40 cm.

Puzzle pre deti sú vyrobené z kvalitného materiálu. S jednotlivými dielikmi puzzle sa dobre manipuluje a jednoducho sa skladajú. Rozvíjajú logické myslenie, pozornosť a pamäť detí. Deti sa pomocou týchto zaujímavých puzzle učia rozpoznávať farby, tvary, objekty, rozvíja sa motorika rúkSkladanie puzzle je výbornou formou aktívneho trávenia voľného času, ktoré môžete absolvovať aj s celou rodinou. Puzzle výborne pomáhajú zrelaxovať, pretože pri skladaní sa sústredíte len na detaily vášho motívu. Skladanie zlepšuje pamäť, cibrí predstavivosť, rozvíja fantáziu a zvyšuje koncentráciu.

Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej zbierke. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery28*40 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle100
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.