Puzzle U veterinára so zvieratkami Janod v okrúhlom kufríku 36 dielov od 4 - 7 rokov

Popis produktu

Puzzle U veterinára so zvieratkami značky Janod je nádherná skladačka vhodná pre deti od 4 do 7 rokov. Detské okrúhle puzzle je tvorené 36 dielikmi, poskladané má veľkosť 50*40 cm. Puzzle so zvieratkami ukazuje deťom prácu zverolekára na veterinárskej klinike, na farme i v Zoo. Detské puzzle rozvíjajú logické myslenie, pozornosť a pamäť detí. Deti pomocou tohto pekného puzzle spoznávajú prácu veterinára, učia sa rozpoznávať zvieratká, farby. Skladaním puzzle sa rozvíja jemná motorika, deti sa učia vnímať vzťah medzi časťami a celkom.

Puzzle pre deti sú v praktickom balení – v okrúhlom kufríku, takže puzzle nebude len tak rozhádzané po celej izbe, ale bezpečne uskladnené. Detské puzzle s 36 dielikmi je veľmi zaujímavá nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb. Skladaním puzzle sa rozvíja motorika rúk, deti spoznávajú povolania a učia sa trpezlivosti. Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa.

Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť, ďalej rozvíjajú logické myslenie a pamäť, deti spoznávajú a objavujú nové predmety. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému francúzskemu dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí počas dlhých letných alebo zimných večerov a zaručí, že sa nikdy nebudú nudiť a len tak strácať čas.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne edukačné hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky.

Vlastnosti          

  • detské puzzle s motívom zvieratiek 36 dielov
  • rozmery 50*40 cm
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodné pre deti od 4 do 7 rokov
  • ideálne na rozvoj jemnej motoriky, logického myslenia, poznávanie sveta
  • v praktickom kufríku
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery50*40 cm
Rozmery balenia23*7*22 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,64 kg
Dieliky puzzle36
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.