Puzzle Učíme sa farby Teletubbies Baby Colors Educa od 24 mes

Popis produktu

Puzzle Teletubbies Baby Colors pre najmenšie deti sú hrubšie puzzle s rôznymi obrázkami z rozprávky Teletubbiesrovnakých farbách od španielskeho výrobcu Educa. Balenie puzzle obsahuje dokopy 24 dielikov, z ktorých sa dajú poskladať 6 obrázkov s vecami rovnakej farby - každý zo štyroch dielikov puzzle. Puzzle majú farebnú potlač rôznych predmetov a známych postavičiek Teletubbies a sú rozdelené podľa základných farieb - červená, žltá, zelená, modrá, oranžová a fialová. Dieťa má za úlohu poskladať obrázky podľa toho, ako sa k sebe farebne hodia a aby výsledný obrázok mal iba jeden farebný motív.

Dieliky puzzle sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý je pevný a odolný. Dieliky majú svoje rozmery navrhnuté tak, aby bola manipulácia s nimi pre malé deti čo najjednoduchšia. Puzzle sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabice. Skladanie puzzle Teletubbies Baby Colors pomáha deťom už od predškolského veku správne uvažovať a rozoznávať a vedieť pomenovať základné farby. Deti sa spolu s rodičmi zábavnou formou učia základné veci a pripravujú sa tak na škôlku.

Puzzle Teletubbies Baby Colors taktiež rozvíjajú detskú fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť a hrou s nimi sa pestuje zmysel pre detail a koncentrácia. Puzzle Baby Colors sú vhodné pre deti od 24 mesiacov. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier pre deti aj dospelých. Spĺňajú bezpečnostné štandardy európskej únie, takže sú pre deti celkom bezpečné. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia32*22*5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle24 (6x 4 pieces)
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.