Puzzle Avengers SuperPack 4 v 1 Educa 2x puzzle, domino a pexeso, progresívne

Popis produktu

Puzzle SuperPack Avengers 4 v 1 je fantastická sada hier od španielskeho výrobcu Educa vhodná najmä pre chlapcov od 3 rokov. Balenie obsahuje až 4 hry - dva obrázky puzzle po 25 dielikov, domino a pexesovšetko s motívom chlapcami obľúbených komiksových hrdinov Avengers. Dieliky puzzle sú vyrobené z kvalitného kartónu, ktorý je pevný a odolný. Puzzle po poskladaní tvoria pekné celistvé obrázky. Dieliky majú svoje rozmery navrhnuté tak, aby bola manipulácia s nimi veľmi jednoduchá a zábavná. Puzzle sa dajú po poskladaní jednoducho rozložiť a uložiť späť do krabice. Deti si pri skladaní puzzle a hre pexesa a domina užijú dlhé hodiny zábavy.

Skladanie puzzle je veľmi obľúbená zábava pre celú rodinu. Vhodným spôsobom rozvíja detskú logiku, predstavivosť a manuálnu zručnosť. V deťoch sa rozvíja zmysel pre detail, trénujú si koncentráciu a trpezlivosť. Puzzle pre deti sa po poskladaní dajú zlepiť lepidlom, dať do rámika a vytvoria tak štýlový obraz. Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú. Špecializuje sa najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier pre deti. Hračky Educa spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, preto sú pre hry vašich detí bezpečné.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych náučných hier a puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nesmú chýbať vo vašej kolekcii. Hračky Educa zaručia skvelú zábavu pre celú rodinu. puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia41*29*5,5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle50
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.