Puzzle Scrap Valentine Art Educa 500 dielov + ozdoby na nalepenie od 11 rokov

Popis produktu

Puzzle s dizajnom Scrap Valentine Art sú puzzle pre deti od španielskeho výrobcu Educa s krásnym motívom kreslených sovičiek. Balenie puzzle obsahuje 500 dielikov. Puzzle Scrap Valentine Art s ozdobami sú vhodné pre deti od 11 rokov. Motívom týchto puzzle je obrázok kreslených sovičiek sediacich na konári, ktoré sa k sebe túlia. Svieža atmosféra na obrázku dodáva celému dizajnu romantický nádych a vyčaruje v detskej izbe vašich ratolestí tú správnu atmosféru blížiacej sa jari. Toto puzzle s milým detským dizajnom so sovičkami v pestrých farbách obsahuje aj mnoho ozdôb na nalepenie, čím sa vaše detičky môžu kreatívne vyžiť a dotvoriť si obrázok podľa svojich predstáv. Dovoľte vašej ratolesti zapojiť svoje kreatívne myslenie a potom si dotvorený obrázok zavesiť do detskej izby.

Budú mať z toho určite obrovskú radosť. Dieliky puzzle sú vyrobené z kvalitného kartónu, ktorý je pevný, odolný. Puzzle po poskladaní vytvoria detailný a celistvý obrázok. Veľkosť obrázka po poskladaní je 48*34 cm. Dieliky majú svoje rozmery navrhnuté tak, aby bola manipulácia s nimi čo najjednoduchšia. Puzzle pre deti je možné rozložiť a po nejakom čase opäť poskladať, alebo ich zlepiť špeciálnym lepidlom Fix Puzzle, zarámovať a zavesiť napríklad na stenu detskej izby. Takto vlastnoručne zhotovený obrázok skrášli každú detskú izbu. Skladanie puzzle je veľmi obľúbená činnosť, pre jednotlivca alebo pre celú rodinu, a je populárna po celom svete. Vhodne rozvíja detskú fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť a pestuje sa ňou zmysel pre detail a zvyšuje koncentrácia. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. 

Puzzle Scrap Valentine Art spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, takže sú pre deti celkom bezpečné. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. Tieto puzzle sa výborne hodia aj ako darček pre kreatívne detičky. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 11 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery48*34 cm
Rozmery balenia33,5*23,5*4,5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle500
Note+ Fix Puzzle lepidlo
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.