Puzzle Genuine Retro neon dream Educa 1000 dielov od 12 rokov

Popis produktu

Balenie puzzle pre deti aj dospelých Genuine Retro neon dream poteší najmä milovníkov originálneho retra. Puzzle uvidíte kompletne poskladané, keď do seba zasuniete 1000 kusov dielikov. Tieto puzzle nesmú chýbať žiadnemu fanúšikovi skladačiek puzzle či tým, ktorí obľubujú retro nápisy, ktoré sa nachádzajú po celom svete. Vďaka neon schopnosti dokážu tieto puzzle svietiť v tme a ich skladanie získa nový rozmer. 

Balenie puzzle obsahuje 1000 dielikov, s ktorými sa veľmi ľahko manipuluje a môžete ich skladať a rozkladať podľa vašej chuti, alebo ich môžete zlepiť špeciálnym lepidlom Fix Puzzle, zarámovať a zavesiť si toto dielo rovno nad posteľ. Skladanie puzzle je výbornou formou aktívneho trávenia voľného času, ktoré môžete absolvovať s celou rodinou. Puzzle výborne pomáhajú zrelaxovať, pretože pri skladaní sa sústredíte len na detaily vášho motívu. Puzzle sú vhodné pre vekovú kategóriu od 12 rokov. Veľkosť obrázku po poskladaní je 68*48 cm

Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať, že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

Vekod 12 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery68*48 cm
Rozmery balenia37*27*5,5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle1000
Note+ Fix Puzzle lepidlo
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.