Puzzle pre najmenších Baby Set 3v1 Educa Logika, Farby a Postavičky od 24 mes

Popis produktu

Detské puzzle Baby Set 3v1 je úžasná sada detských puzzle pre najmenšie detičky od 24 mesiacov. Obsahuje 3 rôzne druhy skladačiek s rôznym počtov dielikov. V balení puzzle pre najmenších nájdete 6 x trojdielne puzzle Baby Logic s motívmi na rozvoj detskej logiky. Tam sa nachádza napríklad obrázok vajíčka, kuriatka a dospelej slieopčky alebo obrázok dievčatka, ktoré sadí semienko, polieva ho a nakoniec stojí pri vyrastenej kvetinke. Ďalej sa v balení nachádza 4 x trojdielne puzzle Baby Boddies s obrázkami postavičiek a 6 x štvordielne puzzle Colors s obrázkami predmetov v rovnakej farbe.

Deti sa pri skladaní puzzle nielen zabavia, ale aj sa naučia kopec nových vecí a to zábavným spôsobom. V tomto sete detských puzzle si váš drobec môže postaviť až 16 rôznych obrázkov s veselými motívmi. Puzzle sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý je zdravotne neškodný. Spĺňajú bezpečnostné štandardy a sú bezpečné pre deti i dospelých. Jednotlivé dieliky puzzle sú väčších rozmerov pre ľahšiu manipuláciu. Puzzle sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky.

Detská hra s puzzle rozvíja fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť detí. Deti sa učia koncentrovať, vnímať detaily a rozvíja sa ich jemná motorika i logické myslenie. Puzzle sú vhodné pre vekovú kategóriu od 24 mesiacov. Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre deti aj dospelých, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia41*29*6 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.