Puzzle progresívne PJ Masks Educa 6-9-12-16 dielov

Popis produktu

Detské puzzle s motívom sympatických superhrdinov z animovanej televíznej série PJ Masks potešia a zabavia všetkých chlapcov a dievčatá od 3 rokov. Tieto neobyčajné puzzle sú progresívne a detičky si vďaka nim zlepšujú svoje skladacie schopnosti. Balenie PJ Masks puzzle obsahuje 4 obrázky, pričom každý z nich má iný počet dielikov. Skladanie puzzle sa začína najjednoduchším obrázkom s 6 dielikmi, potom deti pokročia na puzzle s 9 dielikmi a nasleduje ešte 12 a 16 dielne puzzle. Obrázky hrdinov netrpezlivo čakajú, kým si ich deti poskladajú. Detská hra s týmito puzzle vhodne rozvíja fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť detí, pestujú si ňou zmysel pre detail a koncentráciu.

Puzzle sú vhodné pre deti od 3 rokov. Veľkosť každého obrázku po poskladaní je 16*16 cm. Balenie obsahuje až 4 druhy puzzle po 6, 9, 12 a 16 dielikov. Čím viac dielikov treba poskladať, tým sú menšie. Vzhľadom na rôzny počet dielikov rastú spolu s dieťatkom, zabavia sa s nimi dlhé roky. Puzzle sú vyrobené z kvalitného kartónu a spĺňajú bezpečnostné štandardy - sú bezpečné pre deti. Tieto puzzle sú polepené peknými obrázkami v krásnych farbách. Jednotlivé dieliky puzzle sú väčších rozmerov a umožňujú ľahšiu manipuláciu.

Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle, ktoré rozhodne nemôžu chýbať v detskej kolekcii. Spoločnosť Educa sa zameriava na výrobu kvalitných puzzle, no vyrába aj spoločenské hry pre deti rôzneho veku, ktoré vám takisto nesmú chýbať v zbierke.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery16*16 cm
Rozmery balenia32*22*5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle6+9+12+16
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.