Puzzle Písmenká abecedy Sofia Prvá Educa 78 dielov od 4 rokov

Popis produktu

Puzzle Písmenká abecedy Sofia Prvá pre deti sú puzzle v podobe kartičiek s písmenkami a obrázkami od španielskeho výrobcu Educa. Balenie puzzle obsahuje dokopy 78 dielikov - 26 kusov kartičiek s písmenkami abecedy, ku ktorým sa dajú pripojiť dva ďalšie dieliky. Puzzle Písmenká abecedy Sofia Prvá sú vhodné pre dievčatká od 4 rokov. Na veľkej kartičke je znázornené modré tlačené písmenko abecedy s milým obrázkom v motíve princeznej Sofie a jej priateľov. Na menšom dieliku je nakreslené rovnaké písmenko, avšak v písanej forme.

Trojicu puzzle kartičiek uzatvára dielik s farebným obrázkom predmetu, ktorého názov sa začína na rôzne písmená abecedy. Dieliky puzzle kartičiek sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý je pevný a odolný. Dieliky majú svoje rozmery navrhnuté tak, aby bola manipulácia s nimi čo najjednoduchšia. Puzzle kartičky sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabice. Skladanie puzzle kartičiek Písmenká abecedy Sofia Prvá pomáha deťom už od predškolského veku spoznávať a rozoznávať jednotlivé písmená abecedy a rozlišovať a vidieť rozdiely medzi písanými a tlačenými písmenami.

Ak už dieťa ovláda písmenká abecedy, môže začať spájať jednotlivé obrázky s kartičkami písmen, na ktoré sa predmet na obrázku začína. Deti sa spolu s rodičmi zábavnou formou učia základné veci a pripravujú sa na základnú školu. Kartičky Písmenká abecedy taktiež rozvíjajú detskú fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť a hrou s nimi sa pestuje zmysel pre detail a koncentrácia. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier pre deti aj dospelých. Rovnako tiež spĺňajú bezpečnostné štandardy európskej únie, takže sú pre deti celkom bezpečné.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia23*23*5 cm
Dieliky puzzle78
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.