Puzzle Moraine Lake, Banff national park Canada Educa 1000 dielov a Fix lepidlo od 11 rokov

Popis produktu

Balenie puzzle pre deti aj dospelých Moraine Lake, Banff national park Canada potešia každého milovníka puzzle. Motív puzzle tvorí výhľad na očarujúce jazero a hory v kanadskom národnom parku. Balenie týchto originálnych puzzle obsahuje 1000 dielikov. Puzzle sú vyrobené z kvalitného  materiálu a po poskladaní tvoria jeden obrázok. Súčasťou balenia je aj špeciálne Fix puzzle lepidlo, vďaka ktorému si môžete poskladané puzzle zavesiť na stenu ako obrázok.

Puzzle sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky. Skladanie puzzle je výborným spôsobom ako tráviť voľný čas spolu so svojou rodinou. Puzzle rozvíjajú predstavivosť a zlepšujú koncentráciu. Puzzle sú vhodné pre deti i dospelých od 11 rokov. Celková veľkosť obrázku po poskladaní je 68*48 cm. S jednotlivými dielikmi puzzle sa ľahko manipuluje. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 11 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery68*48 cm
Rozmery balenia37*27*6 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle1000
Note+ Fix Puzzle
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.