Puzzle Genuine Taking time out, Lisa Jane Educa 500 dielov od 11 rokov

Popis produktu

Puzzle pre deti a dospelých s motívom Genuine Čas na prestávku. Motív týchto puzzle tvorí rozkošný psík, ktorý oddychuje a na zemi sú porozhadzované lupene ruží. Obraz namaľovala fotografka a maliarka Lisa Jane. Balenie puzzle obsahuje 500 dielikov. Puzzle po poskladaní tvoria jeden obrázok. Puzzle sú vyrobené z kvalitného materiálu. Spĺňajú bezpečnostné štandardy - sú bezpečné pre deti i dospelých. Súčasťou balenia je aj špeciálne Fix puzzle lepidlo, vďaka ktorému si môžete poskladané puzzle zavesiť na stenu ako obrázok.

Puzzle sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky. Skladanie puzzle je zábavná činnosť, ktorú môže spolu vykonávať aj celá rodina alebo partia priateľov. Puzzle sú populárne po celom svete a priaznivo pôsobia na predstavivosť a koncentráciu. Puzzle sú vhodné pre vekovú kategóriu od 11 rokov. Veľkosť obrázku po poskladaní je 48*34 cm. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 11 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery48*34 cm
Rozmery balenia33,5*23,5*4,5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle500
Note+ Fix Puzzle lepidlo
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.