Puzzle Lightyear Disney Educa 200 dielov

Popis produktu

Puzzle pre deti s motívom Lightyear Disneyod španielskeho výrobcu Educa zabavia všetkých malých skladateľov obrázkom animovaného hrdinu Lightyear, ktorého poznajú z filmu Toy Story. Balenie týchto puzzle obsahuje 200 dielikov. Puzzle po poskladaní tvoria jeden obrázok. Puzzle sú vyrobené z kvalitného materiálu. Spĺňajú bezpečnostné štandardy - sú bezpečné pre deti i dospelých.

Puzzle sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky. Skladanie puzzle je zábavná činnosť, ktorú môže spolu vykonávať aj celá rodina alebo partia priateľov. Puzzle sú populárne po celom svete a priaznivo pôsobia na predstavivosť a koncentráciu. Puzzle sú vhodné pre deti aj dospelých od 6 rokov. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. Rozmery puzzle sú 40*28 cm.

Pri skladaní sa chlapci aj dievčatá výborne zabavia, učia sa trpezlivosti, trénujú si jemnú motoriku a postreh. Puzzle zároveň podnecujú rozvoj detskej fantázie a predstavivosti. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier - ponúka množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. Dlhoročné skúsenosti pri výrobe puzzle zaručia, že sa k vám dostane produkt najvyššej kvality. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery40*28 cm
Dieliky puzzle200
Farbafialová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.