Puzzle Superpack Leví Kráľ Disney 4v1Educa puzzle, domino a pexesso

Popis produktu

Detské puzzle, domino a pexeso nájdete v jedinečnom Superpacku s obľúbeným motívom rozprávky Leví kráľ. Balenie obľúbených detských hier multiset 4v1 ponúka deťom hodiny zábavy.  Rozprávka Leví kráľ z dielne Disney je úspešný rozprávkový príbeh. Súčasťou zábavného setu pre deti sú pexeso, domino a dieliky puzzle, z ktorých poskladáte dva obrázky. Zložení obrázok obsahuje 25 puzzle dielikov. SuperPack 4v1 Disney Leví kráľ je kvalitný európsky výrobok spĺňajúci všetky bezpečnostné a kvalitatívne kritériá. Hry sú vhodné pre všetky deti od 3 rokov.

Detské puzzle sú skvelou logickou hrou na rozvíjanie pamäťových schopností, predstavivosti a zároveň je to zábavná forma ako stráviť nielen dlhé zimné večery. Po poskladaní sa dajú puzzle zlepiť a zavesiť na stenu, či nástenku ako pekný obrázok, alebo znova rozložiť a uložiť do krabičky. Pexeso je tradičná hra, ktorá sa teší obľube detí dlhé roky. Hrou s pexesom si upevňujú a trénujú vizuálnu pamäť a hra domina je vždy veľká zábava. Je to skvelý set detských hier od Educa. Educa je španielska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu logických hračiek, vzdelávacích hier či puzzle.

 Či už chlapec alebo dievča, každý fanúšik  puzzle a rozprávky Leví kráľ sa tomuto darčeku poteší. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodŠpanielsko
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.