Puzzle Traktor s číslami Janod v okrúhlom kufríku 12 dielov od 3 - 6 rokov

Popis produktu

Detské puzzle Traktor s číslami francúzskej značky Janod je nádherná skladačka vhodná pre deti od 3 do 6 rokov. Detské puzzle je tvorené 12 dielikmi, poskladané má veľkosť 150*15 cm. Puzzle Traktor s číslami sú krásne ilustrované. Každý vagónik traktora má iné číslo a deti sa pri skladaní učia počítať, spoznávať farby, tvary, zvieratká. Detské puzzle rozvíjajú logické myslenie, pozornosť a pamäť detí. Deti sa pomocou tohto pekného puzzle učia sa rozpoznávať zvieratká, farby, tvary. Rozprávaním krátkych príbehov si precvičujú vyjadrovacie schopnosti.

Skladaním puzzle sa rozvíja jemná motorika, deti sa učia vnímať vzťah medzi časťami a celkom. Detské puzzle s 12 dielikmi je veľmi zaujímavá nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb. Kartónové puzzle sú v praktickom balení – v kufríku, takže puzzle nebude len tak rozhádzané po celej izbe, ale bezpečne uskladnené.Skladaním puzzle sa rozvíja motorika rúk, deti spoznávajú zvieratká, farby a učia sa trpezlivosti.

Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Doprajte deťom radosť z poznávania nových vecí. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť, ďalej rozvíjajú logické myslenie a pamäť, deti spoznávajú a objavujú nové predmety. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí počas dlhých letných alebo zimných večerov a zaručí, že sa nikdy nebudú nudiť a len tak strácať čas.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne edukačné hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky.

Vlastnosti          

  • detské puzzle 12 dielov
  • motív Traktor s číslami
  • rozmery 150*15 cm
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodné pre deti od 3 do 6 rokov
  • ideálne na rozvoj jemnej motoriky, logického myslenia, poznávanie sveta
  • v praktickom kufríku
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery150*15 cm
Rozmery balenia25*7*24 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,78 kg
Dieliky puzzle12
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.