Puzzle Genuine New York afternoon, Alexander Chen Educa 6000 dielov od 15 rokov

Popis produktu

Balenie puzzle pre deti aj dospelých s motívom Genuine New York afternoon má spolu 6000 kusov dielikov, ktoré sú napriek veľkému množstvu veľmi prehľadné a dobre sa s nimi manipuluje. Motívom týchto puzzle je obrázok s názvom New York afternoon, ktorej autorom je renomovaný čínsky vizuálny umelec Alexander Chen, ktorý vytvoril aj vizuálne dizajny pre letné olympijské hry 2008 v Pekingu a zimné olympijské hry 2010 vo Vancouveri. Obraz na puzzle zachytávajúci slnečné populudnie v New Yorku je vo sviežich letných farbách. New York afternoon určite nesmie chýbať v zbierke žiadneho zberateľa a priaznivca skladačiek puzzle.

Na obrázku vidíme mestské zátišie zobrazujúce ruch veľkomesta uprostred dňa. Autor motívu Alexander Chen s prívlastkom majster hyper-realizmu sa orientuje na zachytávanie strhujúcich mestských scén, okúzľujúcich scenérii prírody či populárnych pamiatok z celého sveta. Milovníci súčasného umenia určite ocenia atmosféru tohto motívu z ktorého je cítiť autorov zmysel pre detail a svetlo. Ocitnite sa vďaka tomuto očarujúcemu puzzle na moment uprostred New Yorku. Balenie puzzle obsahuje 6000 dielikov, ktoré po poskladaní tvoria jeden obrázok. Puzzle pre deti aj dospelých sú vyrobené z kvalitného materiálu. Zložené puzzle pre deti i dospelých je možné rozložiť a po nejakom čase opäť poskladať, alebo ich zlepiť špeciálnym lepidlom Fix Puzzle, zarámovať a zavesiť napríklad na stenu vášho príbytku, kde sa bude obrázok najviac vynímať.

Puzzle Educa môžu byť vhodným darčekom pre vašich blízkych alebo sa nimi môžete potešiť aj sami. Puzzle s motívom New York afternoon od čínskeho umelca Alexandra Chen môže byť skvelým darčekom pre milovníkov súčasného umenia či obrazov mestských scenérií. Skladanie puzzle je výbornou formou aktívneho trávenia voľného času, ktoré môžete absolvovať aj s celou rodinou. Puzzle výborne pomáhajú zrelaxovať, pretože pri skladaní sa sústredíte len na detaily vášho motívu. Skladanie zlepšuje pamäť, cibrí predstavivosť, rozvíja fantáziu a zvyšuje koncentráciu. Puzzle španielskej výroby Educa majú vysoko kvalitné prevedenie, ktoré splní i potreby náročného nadšenca skladačiek puzzle. Puzzle sú vhodné pre vekovú kategóriu od 15 rokov. Veľkosť obrázku po poskladaní je 156*107 cm. 

Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej zbierke. Vyberte si tie najkrajšie puzzle ktorými potešíte samého seba, alebo svojich blízkych. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

Vekod 15 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery156*107 cm
Rozmery balenia46*32*8,5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle6000
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.