Puzzle Genuine XXL Zámok Neuschwanstein Educa 300 dielov od 12 rokov

Popis produktu

Balenie puzzle pre deti aj dospelých s motívom Neuschwanstein Castle má spolu 300 kusov dielikov s väčšími rozmermi pre jednoduchšiu manipuláciu a prehľadnosť. Motívom týchto puzzle je fotografia bavorského zámku Neuschweinstein Castle, ktorá nesmie chýbať v zbierke žiadneho zberateľa a priaznivca skladačiek puzzle. Zámok Neuschweinstein Castle bol postavený na podnet bavorského kráľa Ľudovíta II., nazývaného aj Labutí kráľ či šialený Ľudovít. Zámok, ktorý mal hanblivému a samotárskemu kráľovi slúžiť ako skrýša je dnes paradoxne obdivovaný tisíckami turistov z celého sveta.

Kráľ Ľudovít II. vstúpil do histórie ako mecenáš umenia, pretože bol obrovským obdivovteľom Richarda Wagnera, pre ktorého založil dokonca hudobný festival. Na obrázku puzzle vidíme nádherný zámok na úpätí prekrásnej horskej krajiny, ktorý bol kráľovým útočiskom. Ponorte sa aj vy do očarujúcej histórie bavorských hôr a spoznajte zákutia legendárneho zámku. Balenie puzzle obsahuje 300 XXL dielikov, ktoré po poskladaní tvoria jeden obrázok. Puzzle pre deti aj dospelých sú vyrobené z kvalitného materiálu. Jednotlivé dieliky puzzle sú väčších rozmerov pre ľahšiu manipuláciu a jednoduchšie skladanie.

Zložené puzzle pre deti i dospelých je možné rozložiť a po nejakom čase opäť poskladať, alebo ich zlepiť špeciálnym lepidlom Fix Puzzle, zarámovať a zavesiť napríklad na stenu vášho príbytku, kde sa bude obrázok najviac vynímať. Puzzle Educa môžu byť vhodným darčekom pre vašich blízkych alebo sa nimi môžete potešiť aj sami. Puzzle výborne pomáhajú zrelaxovať, pretože pri skladaní sa sústredíte len na detaily vášho motívu. Skladanie puzzle je výbornou formou aktívneho trávenia voľného času, ktoré môžete absolvovať aj s celou rodinou.

Skladanie zlepšuje pamäť, cibrí predstavivosť, rozvíja fantáziu a zvyšuje koncentráciu. Puzzle španielskej výroby Educa majú vysoko kvalitné prevedenie, ktoré splní i potreby náročného nadšenca skladačiek puzzle. Puzzle sú vhodné pre vekovú kategóriu od 12 rokov. Veľkosť obrázku po poskladaní je 68*48 cm.  Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej zbierke. Vyberte si tie najkrajšie puzzle ktorými potešíte samého seba, alebo svojich blízkych.

S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

Vekod 12 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery68*48 cm
Rozmery balenia37*27*5,5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle300
Note+ Fix Puzzle
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.