Puzzle Farby Sofia Prvá Educa 42 dielov

Popis produktu

Puzzle Farby Sofia Prvá pre deti sú puzzle v podobe kartičiek s obrázkami rôznych farieb od španielskeho výrobcu Educa. Balenie puzzle obsahuje dokopy 42 dielikov - 6 kusov kartičiek s obrázkami v motíve princeznej Sofie, ku ktorým sa dá pripojiť ďalších 6 dielikov. Puzzle Farby Sofia Prvá sú vhodné pre dievčatká od 3 rokov. Na veľkej kartičke je znázornený obrázok v motíve princeznej Sofie, ktorý predstavuje základnú farbu. Na menších dielikoch sú nakreslené rôzne predmety, ktoré sú ladené v rôznych farbách, prislúchajúcich k jednotlivým veľkým kartičkám. Dieliky puzzle kartičiek sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý je pevný a odolný.

Dieliky majú svoje rozmery navrhnuté tak, aby bola manipulácia s nimi čo najjednoduchšia. Puzzle kartičky sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabice. Skladanie puzzle kartičiek Farby Sofia Prvá pomáha deťom už od predškolského veku spoznávať a rozoznávať jednotlivé farby a vedieť ich pomenovať. Ak už dieťa ovláda jednotlivé farby, môže začať spájať obrázky predmetov s kartičkami predstavujúcimi farbu, ktorú majú spoločnú. Deti sa spolu s rodičmi zábavnou formou učia základné veci a pripravujú sa tak do škôlky. Kartičky Farby Sofia Prvá taktiež rozvíjajú detskú fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť a hrou s nimi sa pestuje zmysel pre detail a koncentrácia.

Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier pre deti aj dospelých. Rovnako tiež spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, takže sú pre deti celkom bezpečné. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia23*23*5 cm
Dieliky puzzle42
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.