Puzzle 3D Monument Tour Eiffel Educa z dreva 63 dielov od 6 rokov

Popis produktu

Drevené 3D puzzle pre deti aj dospelých Monument Tour Eiffel má spolu 63 kusov dielikov, s ktorými sa dobre manipuluje. Po zložení puzzle dostanete jedinečný model svetoznámej Eiffelovej veže, s rozmermi 18*18*43 cm. Drevené puzzle s motívom Eiffelovej veže je určené pre priaznivcov puzzle, ktorých neohraničuje vek a ani pohlavie. Poteší najmä náročnejších fanúšikov skladačiek, pretože puzzle je 3D. Keď ho poskladáte, budete mať pocit, že ste v Paríži. Puzzle z dreva sú vhodné pre deti od 6 rokov.

Puzzle Educa môžu byť vhodným darčekom pre vašich blízkych alebo sa nimi môžete potešiť aj sami. Puzzle 3D s motívom Eiffelovej veže môže byť skvelým darčekom aj pre milovníkov histórie či cestovateľov. Skladanie puzzle je výbornou formou aktívneho trávenia voľného času. Puzzle výborne pomáhajú zrelaxovať, pretože pri skladaní sa sústredíte len na detaily vášho motívu. Skladanie zlepšuje pamäť, cibrí predstavivosť, rozvíja fantáziu a zvyšuje koncentráciu.

Puzzle španielskej výroby Educa majú vysoko kvalitné prevedenie, ktoré splní i potreby náročného nadšenca skladačiek puzzle. Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej zbierke. Vyberte si tie najkrajšie puzzle ktorými potešíte samého seba, alebo svojich blízkych.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery18*18*43 cm
Celková výška43 cm
Rozmery balenia26*39*5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle63
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.