Puzzle 3D Sculpture Marvel Avengers Iron Man Educa 160 dielov od 6 rokov

Popis produktu

3D puzzle Sculpture Marvel Avengers Iron Man od španielskeho výrobcu Educa sú vhodné pre deti od 6 rokov a potešia aj všetkých zberateľov puzzle. Sochárske puzzle s komiksovým motívom má spolu 160 kusov dielikov, s ktorými sa dobre manipuluje. 3D puzzle Sculpture -Marvel Avengers Iron Man je určené pre priaznivcov puzzle, ktorých neohraničuje vek a ani pohlavie. Poteší najmä náročnejších fanúšikov skladačiek, pretože puzzle je 3D a keď ho poskladáte, budete mať pocit, že pred vami stojí reálna socha obľúbeného hrdinu z komiksu. Puzzle Educa môžu byť vhodným darčekom pre vašich blízkych alebo sa nimi môžete potešiť aj sami.

Skladanie puzzle je výbornou formou aktívneho trávenia voľného času, ktoré môžete absolvovať aj s celou rodinou. Puzzle výborne pomáhajú zrelaxovať, pretože pri skladaní sa sústredíte len na detaily vášho motívu. Skladanie zlepšuje pamäť, cibrí predstavivosť, rozvíja fantáziu a zvyšuje koncentráciu. Puzzle španielskej výroby Educa majú vysoko kvalitné prevedenie, ktoré splní i potreby náročného nadšenca skladačiek puzzle.  Puzzle 3D s motívom Sculpture - Marvel Avengers Iron Man môže byť skvelým darčekom pre všetkých milovníkov komiksov. Veľkosť sochy po poskladaní je 22*22*14 cm. Španielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej zbierke. Vyberte si tie najkrajšie puzzle ktorými potešíte samého seba, alebo svojich blízkych. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery22*22*14 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle160
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.