Puzzle Avengers Educa 2x 100 dielov od 5 rokov

Popis produktu

Puzzle pre deti s motívom komiksových postavičiek Avengers. Motív týchto puzzle je z populárnych komiksov Avangers. Je to vlastne zlúčenie hrdinov od Marvelu do jedného príbehu. Detské puzzle sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky. Detská hra s týmito puzzle vhodne rozvíja fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť detí, pestujú si ňou zmysel pre detail a koncentráciu. Puzzle sú vhodné pre deti od 5 rokov. Veľkosť obrázku po poskladaní je 40*28 cm. Balenie puzzle obsahuje 200 dielikov - po 100 dielikov pre oba obrázky.

Puzzle po poskladaní tvoria dva obrázky, s motívom z obľúbenej rozprávky. Puzzle sú vyrobené z kvalitného kartónu. Spĺňajú bezpečnostné štandardy - sú bezpečné pre deti. Tieto puzzle sú polepené peknými, veselými obrázkami s motívom z obľúbenej rozprávky. Jednotlivé dieliky puzzle sú väčších rozmerov, čím umožňujú ľahšiu manipuláciu. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery40*28 cm
Rozmery balenia31,5*21,5*4,5 cm
Dieliky puzzle200
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.