Puzzle Santoro Gorjuss Autumn Leaves Educa 1000 dielov od 11 rokov

Popis produktu

Puzzle Santoro Gorjuss Autumn Leaves sú krásne puzzle pre deti od španielskeho výrobcu Educa. Balenie puzzle obsahuje až 1000 dielikov s obľúbeným dievčenským motívom Santoro Gorjuss. Puzzle s nežným, až rozprávkovým obrázkom dievčaťa v jesennom lístí sú vhodné od 11 rokov. Dieliky puzzle sú vyrobené z kvalitného kartónu, ktorý je pevný a odolný. Skladačka pre deti po poskladaní tvorí pekný celistvý obrázok dievčatka, ktoré leží v lístí. Veľkosť obrázka po poskladaní je 68*48 cm. Skladanie puzzle je veľmi obľúbená zábava pre celú rodinu. Vhodným spôsobom rozvíja detskú logiku, predstavivosť a manuálnu zručnosť.

Dieliky majú svoje rozmery navrhnuté tak, aby bola manipulácia s nimi veľmi jednoduchá. Puzzle sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabice. V deťoch sa pri skladaní skladačky rozvíja zmysel pre detail, trénujú si koncentráciu a trpezlivosť. Puzzle pre deti sa po poskladaní dajú zlepiť lepidlom, dať do rámika a vytvoria tak moderný obraz s motívom, ktorý milujú dievčatá a ženy po celom svete. Výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. Puzzle spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, takže sú pre deti celkom bezpečné.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nesmú chýbať vo vašej kolekcii. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý vyniká vo výrobe rôznorodých puzzle a náučných hier pre všetky vekové kategórie.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 11 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery68*48 cm
Rozmery balenia37*27*6 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle1000
Note+ Fix Puzzle
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.