Puzzle dopravné prostriedky Airplane 3D Studio Educa s plastovými šróbmi od 5 rokov

Popis produktu

Puzzle dopravné prostriedky Airplane 3D Studio predstavuje krásny darček pre všetky kreatívne deti od 5 rokov, ktoré majú rady stavebnice a puzzle. Balenie puzzle obsahuje kvalitnú sadu 20 dielikov z tvrdého kartónu, 18 plastových šróbov a 18 matíc, pomocou ktorých dokážu chlapci a dievčatá vyskladať 3D model lietadla, ktorý ozdobí každú detskú izbičku. Nadčasové 3D puzzle pripravia deťom veľa radostných chvíľ pri skladaní lietadla s vrtuľou, pričom si vyskúšajú prácu konštruktérov a mechanikov. Rozmery poskladaného modelu sú 37*30*15 cm.

Skladanie puzzle a stavebníc predstavuje skvelú zábavu pre všetky deti, ktoré sa pri skladaní všestranne rozvíjajú. Pri skladaní deti relaxujú, zlepšujú si koncentráciu a cit pre detail, rozvíjajú si logické myslenie. Manipuláciou s drobnými dielmi si zároveň zlepšujú aj jemnú motoriku, priestorové videnie a technickú predstavivosť. Zahrajú sa na povolanie konštruktérov, čím sa približujú svetu dospelých a získavajú sebadôveru vo vlastné schopnosti.

V ponuke firmy Educa sa nachádzajú krásne puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej zbierke. Vyberte si tie najkrajšie puzzle, ktorými potešíte samého seba, alebo svojich blízkych. Sú vyrobené z kvalitných materiálov, spĺňajú prísne kritériá a normy Európskej únie, takže sú bezpečné aj pre hru detí. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery37*30*15 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.