Adventný kalendár puzzle Janod od 4 rokov

Popis produktu

Puzzle Adventný kalendár Janod je originálny adventný kalendár pre deti od 4 do 10 rokov. Detské puzzle má spolu 48 dielikov, ktoré deti postupne odkrývajú v 24 políčkach. Každý deň si počas celého adventného obdobia nájdu 2 dieliky skladačky. Na Štedrý deň si detičky otvoria posledné okienko a veselá zábava sa môže začať. Skladanie puzzle rozvíja logické myslenie detí, ich pozornosť a pamäť. Pomocou farebných obrázkových puzzle sa deti učia rozpoznávať farby, tvary, objekty a učia sa vnímať vzťah medzi časťami a celkom.

Detské puzzle v podobe adventného kalendára so 48 dielikmi predstavuje zaujímavú nadčasovú hračku, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám a zaujme tak nielen deti, ale aj rodičov či starších súrodencov. Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť, ďalej rozvíjajú logické myslenie a pamäť, deti spoznávajú a objavujú nové predmety.

Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí počas dlhých letných alebo zimných večerov a zaručí, že sa nikdy nebudú nudiť a len tak strácať čas. Francúzska spoločnosť Janod je výrobca originálnych hračiek pre deti, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom.

Hračky Janod sú nielen veľmi zaujímavé a zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti

  • detské puzzle 48 dielov
  • rozmery 36*36 cm
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodné pre deti od 4 do 10 rokov
  • ideálne na rozvoj jemnej motoriky, logického myslenia, poznávanie tvarov a farieb
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery36*2,5*36 cm
Hmotnosť440 g
Dieliky puzzle48
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.