Puzzle figúrka 3D Rubeus Hagrid Educa 37 dielov od 6 rokov

Popis produktu

Puzzle 3D figúrka od španielskeho výrobcu Educa predstavuje skvelý darček pre všetky deti od 6 rokov, pričom zaujmú aj dospelých zberateľov zo sveta Harryho Pottera. Balenie puzzle obsahuje sadu 37 dielikov, pomocou ktorých dokážu chlapci a dievčatá vyskladať 3D figúrku Rubeusa Hagrida, ktorý ozdobí každú detskú izbu. Moderné 3D puzzle pripravia deťom veľa radostných chvíľ pri skladaní obľúbeného knižného a filmového hrdinu. Figúrku si môžu pridať do svojej zbierky a výborne sa s ním zabavia pri hre na čarodejníkov. Poskladaná figúrka má výšku 10,5 cm, pri skladaní nepotrebujete žiadne lepidlo.

Skladanie puzzle predstavuje výborný spôsob, ako môžete stráviť svoj voľný čas. Puzzle môžu skladať ako jednotlivci, tak aj celá rodina. Pri skladaní si deti oddýchnu, zlepšujú si koncentráciu a cit pre detail. Manipuláciou s drobnými dielmi si zároveň zlepšujú aj jemnú motoriku, krásne farby na jednotlivých dielikoch rozvíjajú detskú fantáziu a predstavivosť. Chlapci aj dievčatá po každom úspešnom poskladaní puzzle získavajú sebadôveru vo vlastné schopnosti. 

V ponuke spoločnosti Educa sa nachádzajú skvelé puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej zbierke. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. Takisto vyrába aj spoločenské hry pre deti, ktoré im pomáhajú rozvíjať trpezlivosť, jemnú motoriku a zdravú súťaživosť. Hračky Educa sú skvelou voľbou pre každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Celková výška10,5 cm
Rozmery balenia14*14*5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle37
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.