Puzzle Masha and the bear Educa 2x20 dielov od 4 rokov

Popis produktu

Detské puzzle s rozprávkovým motívom Máša a Medveď je nádherným darčekom pre všetky deti už od 4 rokov. Motív týchto puzzle je zo známej ruskej rozprávky, ktorú si obľúbili deti po celom svete. Balenie puzzle obsahuje 2x20 dielikov. Dieliky puzzle sú vyrobené z kvalitného kartónu, ktorý je pevný, odolný a puzzle po poskladaní vytvoria detailný a celistvý obrázok. Veľkosť obrázka po poskladaní je 28x20 cm. Dva obrázky sú tvorené každý po 20 dielikoch. Dieliky majú svoje rozmery navrhnuté tak, aby bola manipulácia s nimi čo najjednoduchšia.

Puzzle sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabice. Skladanie puzzle je veľmi obľúbená činnosť, pre jednotlivca alebo pre celú rodinu, a je populárna po celom svete. Vhodne rozvíja detskú fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť a pestuje sa ňou zmysel pre detail a koncentrácia. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. Puzzle spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, takže sú pre deti celkom bezpečné.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery28*20 cm
Rozmery balenia32*22*5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle2x 20
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.