Projektor k postieľke Hríb Cotoons Smoby so svetlom a 4 melódiami od 0 mesiacov

Popis produktu

Svetelný projektor k postieľke v tvare hríbu zo populárnej série Cotoons sa postará o pokojný a bezstarostný spánok pre bábätko už od narodenia. Je vyhotovený v tvare hríbika v modro-bielej farbe s podstavcom v tvare zelených lístkov. V noci premieta na stenu svetelné objekty (motýliky a kvetinky) a dokáže hrať 4 upokojujúce melódie, ktoré pomôžu s uspávaním dieťaťa. Efekty dieťa zaujmú natoľko, že zabudne na plač a ľahko zaspí. Jeho rozmery sú 16*13*13 cm a jeho celková výška je 16 cm. Je možné ho položiť na akýkoľvek rovný povrch nočného stolíka alebo na zem. 

Tento praktický doplnok dokáže pomôcť s uspávaním dieťaťa, ktoré sa v noci bojí spať. Ponúka jednoduché a intuitívne ovládanie. Upokojujúce svetielka v kombinácii s relaxačnými melódiami dieťa rýchlo upokoja, ktoré môže zároveň pozorovať rozprávkovú postavičku Cotoons, držiacej sa hríbika, ktorý sa dokáže otáčať. Multifunkčná hračka poslúži deťom na objavovanie nových vecí, ľahšie budú spoznávať vonkajšie podnety. Na napájanie sú potrebné batérie 2 x AA/LR6 1,5V, ktoré nie sú súčasťou balenia. 

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca detských hračiek. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný k detským rúčkam. Všetky detské hračky od Smoby majú oblé hrany. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality a originálneho dizajnu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery16*13*13 cm
Celková výška16 cm
Rozmery balenia17*13*21 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,4 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 1,5V not included
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.