Prívesný vozík BIG hranatý červený k odrážadlám BIG New&Classic&Neo&Next&Scooter od 12 mes

Popis produktu

Prívesný vozík BIG Bobby Caddy je možné skombinovať so všetkými odrážadlami BIG Bobby Cars - New, Classic, Scooter, Neo a Next. Červený prívesný vozík od 12 mesiacov má veľké rozmery 59*37*18 cm, ktoré pojmú 8 litrov. Nosnosť hranatého prívesného vozíka značky BIG je až 25 kg. Vďaka robustnej konštrukcii a vysokej nosnosti, môže dieťa  v prívesnom vozíku odviezť mamičke nákup z obchodu, previesť piesok, alebo voziť svojho štvornohého priateľa. Zadná stena vozíka sa dá otvárať, ako na skutočnom vozíku, a preto táto skvelá hračka spraví z každého dieťaťa veľkého profi-vodiča. Vozík sa k odrážadlu upevňuje pomocou istiaceho čapu. Mäkké kolieska zaisťujú tichú a konfortnú jazdu.

Jasná červená farba detského prívesného vozíka je chránená ÚV stabilizátormi, aby ju slnko časom nezničilo. Použité, zdravotné neškodné materiály sú recyklovateľné, takže nezaťažujú životné prostredie. Aplikované výrobné technológie garantujú vysokú stabilitu prívesného vozíka Bobby Caddy a jeho bezpečnosť voči deťom. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov.  

Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery59*37*18 cm
Rozmery balenia61*31*18 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,4 kg
Nosnosť25 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.