Príves pre psíka k odrážadlám BIG Bobby Car New&Classic&Neo&Next&Scooter od 12 mes

Popis produktu

Príves pre psíka je vynikajúci doplnok k odrážadlám BIG z kolekcie New, Classic, Scooter, Neo a Next. V prívese je dostatok miesta pre najobľúbenejšie hračky malých vodičov. Vďaka integrovanému stojanu je príves stabilný. Má nosnosť až 25 kg a dá sa jednoducho napojiť na ktorékoľvek odrážadlo BIG pomocou istiaceho čapu. Výhodou tohto detského prívesu je odpojiteľná vrchná časť, takže krytý príves sa jednoducho zmení na klasický prívesný vozík. Do vozíka bez striešky sa potom dá naložiť aj objemnejší náklad. Prívesný vozík je vhodný pre deti od 12 mesiacov a jeho rozmery sú 59*37*36 cm.

Detský príves je vyhotovený v príjemnej červeno-bielej farebnej kombinácii a sú na ňom vyobrazené obrázky mačičky psíka. Na prívese je aj okienko pre prevážané zvieratká, presne ako na naozajstnom prívese. Vozík k odrážadlu má robustnú konštrukciu, ktorá je vyrobená z odolných plastov. Mäkké kolieska zaručia tichú a pohodlnú jazdu. Detský príves na odrážadlo je chránený UV stabilizátormi, takže bude dlhé roky žiarivý a jeho farby nevyblednú ani pri dlhodobom používaní. Výrobca BIG poskytuje na svoje výrobky nadštandardnú záruku až 3 roky, preto táto hračka vašim deťom vydrží naozaj dlhý čas.

Prívesný vozík na detské odrážadlo je testovaný nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GSBIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. BIG využíva pri výrobe zdraviu neškodné a kvalitné materiály. Nemecký výrobca je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje najmenšie deti.

Odporúčame.
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery60*30*34 cm
Celková výška34 cm
Rozmery balenia59*37*36 cm
Celková dĺžka60 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2 kg
Farbabiela,červená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.