Príves ku všetkým odrážadlám Power Worker Maxi Trailer BIG s pohyblivou nákladnou plošinou nosnosť 25 kg

Popis produktu

Prívesný vozík Maxi Trailer od nemeckého výrobcu BIG poteší každé dieťa a najmä chlapcov už od 3 rokov. Štýlový príves v žltom vyhotovený je určený pre odrážadlá Power Worker. Pevný pracovný príves má 4 kvalitné kolieska, ktoré sa vyznačujú vysokou spoľahlivosťou v každom teréne. Pri hre na povolanie stavbárov a robotníkov sa deti môžu tešiť na praktickú pohyblivú nákladnú plošinu s nosnosťou až 25 kg. Získajú tak realistické zážitky so stavebným prívesom, ktorý im vydrží dlhé roky.

K akému odrážadlu sa dá vozík pripevniť?

Vďaka robustnej a odolnej konštrukcii budú deti v prívese ľahko prevážať piesok a materiál pri výstavbe alebo si v ňom budú voziť svoje obľúbené hračky.  Rozmery vozíka sú 50*23*27 cm, váži iba 1,8 kg. Súčasťou balenia je aj ťažné zariadenie, ktoré sa jednoducho pripojí k odrážadlu Power Worker. Vozík sa k odrážadlu upevňuje pomocou istiaceho čapu. Jeho povrch je chránený UV filtrom, takže si zachová svoje krásny vzhľad aj po dlhom čase. Všetky hrany vozíka sú oblé, čím sa minimalizuje riziko úrazu, je veľmi stabilný a bezpečný.

Hračky BIG sú testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery50*23*27 cm
Rozmery balenia50*23*24 cm
Celková dĺžka50 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,8 kg
Nosnosťmax. 25 kg
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.