Príprava mlieka a sterilizátor Milk Prep® Beaba 450 ml nerezový od 0 mesiacov modrý

Popis produktu

Prístroj na prípravu mlieka a sterilizátor Beaba Milk Prep® je jedinečný prístroj na prípravu sušeného dojčenského mlieka, materského mlieka, ale napríklad aj mliečka s čokoládovou príchuťou. Tento šikovný prístroj Beaba Milk Prep® v tmavomodrej farbe využijete pri deťoch od narodenia až do 4 mesiacov a nebudete si ho vedieť vynachváliť. Prístroj na prípravu mlieka a sterilizátor v jednom mlieko nielen ohreje, ale zároveň dôkladne rozmieša všetky hrudky, ktoré by vznikli pri ručnom miešaní. Deti si vďaka tomu budú môcť vychutnať dokonale premiešané teplé mliečko bez nepríjemných hrudiek.

Veľkou výhodou tohto prístroja je možnosť nastavenia teploty do 4 polôh a je len na vás, či sa rozhodnete mlieko ohriať na teplotu 22°C, 37°C, 50°C alebo využijete možnosť sterilizácie mlieka pri 100°C. Moderní a starostliví rodičia okrem týchto výhod určite ocenia nádobu na mlieko s dvojitou stenou vyrobenú z nehrdzavejúcej ocele a jej objem 450 ml. Celý prístroj na prípravu mlieka a sterilizátor Beaba Milk Prep® v originálnom francúzskom dizajne pozostáva zo vzduchotesného viečka, miešadla, ergonomickej rúčky, nádoby na mlieko, ohrevnej časti a jedného tlačidla, ktorým sa prístroj ovláda.

O Beaba

Značka Beaba pochádza z Francúzska a už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi revolučné pomôcky od varičov až po slnečné okuliare pre deti. Dizajnéri značky Beaba si dávajú záležať na tom, aby boli ich produkty najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú inovatívne a zároveň jednoduché na použitie. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj vám a vašim deťom.

Vlastnosti

  • prístroj na výrobu mlieka a sterilizátor
  • možnosť nastavenia jednotnej teploty
  • vhodný na sušené aj materské mlieko
  • zabráni vytvoreniu hrudiek
  • objem nádoby na mlieko až 450 ml
  • atraktívny a moderný francúzsky dizajn
  • prvotriedna francúzska kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery14*7*21 cm
Celková výška21 cm
Rozmery balenia24*15*11 cm
ElektronickéÁno
MechanickéSS2023 vozík ECO1479
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,80 kg
Objem L450 ml
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.