Prilba Hľadá sa Dory Mondo veľkosť 52-56 modro-žltá

Popis produktu

Detská prilba Finding Dory (Hľadá sa Dory) je krásna rozprávková prilba, ktorá je vhodná pre deti od 3 rokov. Je to veľmi spoľahlivá ochranná pomôcka pri rôznych detských športoch a hrách. Prilba pre deti je ľahká a pevná. Výhodou sú vetracie otvory a pohodlné nosenie vďaka pevnému upevneniu pod bradou. Motív Hľadá sa Dory bude zaručene milovať každý chlapec či dievča, bez svojej štýlovej pomôcky na šport sa nepohne ani na krok. Má nastaviteľnú veľkosť od 52 do 56 cm.

Detská prilba je nevyhnutná ochrana pri jazde na bicykli, korčuľovaní, lyžovaní alebo pri iných športoch, kde si deti môžu zraniť hlavu. Dodržiavanie bezpečnostných pravidiel je dôležité hlavne pri hravých a neposedných deťoch, ktoré majú rady zábavné hry a často nedbajú na svoju bezpečnosť. V takomto prípade bezpečnú hru zaručí jedine detská ochranná prilba.

Mondo je taliansky výrobca, ktorý vyrába kvalitné produkty z gumy, peny a PVC. Mondo je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov a filmov, medzi ktoré patrí aj rozprávka o rybičke Dory, ktorú poznáte už z rozprávky Hľadá sa Nemo. Detská prilba nesmie chýbať vo výbave vášho dieťaťa, pretože je nielen moderná, ale aj veľmi bezpečná. Je ladená vo výraznej kombinácii modrej a žltej.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Taliansku
Rozmerysize M=52/56
Rozmery balenia20*13,5*37,5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.