Prilba k odrážadlu Bikloon Blue Janod s ventiláciou veľkosť 47-54 cm modrá od 3 rokov

Popis produktu

Detská prilba k odrážadlám s ventiláciou Bikloon Blue Janod je krásna prilba pre deti vhodná od 3 do 6 rokov. Na prilbe sa dá nastaviť veľkosť od 47 do 54 cm, takže sa prispôsobí každej malej hlavičke a rastie spolu s dieťaťom. Detská prilba má peknú modrú farbu, je to ideálny doplnok k balančnému bicyklu alebo odrážadlu značky Janod. Otvory na prilbe dieťaťa zabezpečia ventiláciu počas bicyklovania, takže sa dieťa tak ľahko nespotí, bude sa cítiť sviežo po celý čas. Detská prilba je maximálne bezpečná na hranie sa vonku a tiež maximálne atraktívna, takže dieťatko ju pred bicyklovaním nikdy neodmietne.

Bicyklovanie patrí jednoznačne k najobľúbenejším detským športom vonku. Deti rozvíjajú svoju motoriku, budujú svalstvo na nohách, ale čo je v dnešnej dobe najdôležitejšie, sú vďaka tomu dlhšie na čerstvom vzduchu a na slniečku. Detská nastaviteľná prilba je ideálny a nevyhnutný prostriedok pri detskom športovaní, pretože ho chráni pred najrôznejšími zraneniami. Pomôcky na bicyklovanie Janod prispievajú k ochrane dieťaťa počas jazdy. Vďaka použitým materiálom a jedinečnému dizajnu je detská prilba Janod nadčasová, bude atraktívna a zaujímavá aj po niekoľkých rokoch.

Výrobca Janod produkuje kvalitné drevené hračky s francúzskym dizajnom, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti

  • detská cyklistická prilba s ventiláciou
  • vhodná pre deti od 3 do 6 rokov
  • nastaviteľná veľkosť od 47 do 54 cm
  • ochráni dieťa počas bicyklovania
  • v peknom farebnom prevedení
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • krásny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery25*20*16 cm
Note47-54 size S
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.