Prilba smarTrike M nastaviteľná veľkosť 55-58 cm s 11 vetračkami čierna

Popis produktu

Nádherná detská prilba od výrobcu smarTrike je výborný darček pre všetky neposedné deti, ktoré sa rady preháňajú na korčuliach, kolobežkách, skateboardoch alebo odrážadlách. Prilba sa dá deťom ľahko nastaviť vo veľkosti od 55 do 58 cm, takže sa prispôsobí každej hlavičke a rastie spolu s dieťaťom. Detská prilba v čiernom vyhotovení sa zapáči každému pretekárovi. 11 vetračiek na prilbe zabezpečí počas športového zážitku dostatočné prúdenie vzduchu, dieťa sa tak ľahko nespotí a bude sa cítiť veľmi pohodlne. Prilba pre deti je veľmi bezpečná a je vyhotovená z kvalitných materiálov.

Detské športové prilby patria k najdôležitejším ochranným pomôckám, ktoré ochránia vaše ratolesti pred zranením. Nadčasový dizajn detskej prilby je zárukou toho, že ju deti budú rady využívať a nosiť naozaj dlhý čas. S prilbou od smarTrike si dieťa bude výborne užívať voľný čas, bez obáv a starostí. Športovanie a pobyt na čerstvom vzduchu je pre deti veľmi dôležité, pričom sa u nich rozvíja jemná motorikakoordinácia pohybovzručnosť posilňujú sa svalyOkrem prilby je určite potrebné pre svoje dieťa zadovážiť aj ďalšie ochranné pomôcky - chrániče na kolená, zápästia a lakte.

Výrobca smarTrike je producent detských trojkoliek a odrážadiel, ktoré sú populárne na celom svete a jeho produkty sú jedny z najpredávanejších. Na svetovom trhu už pôsobí viac ako dekádu, je to svetový líder v predaji, produkcii a inováciách detských trojkoliek, je zárukou kvality, ale aj bezpečnosti pri hrách vašich detí. Ochranné pomôcky od smarTrike sú výbornou voľbou pre každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
Rozmery49-58M (55-58 cm)
Hmotnosť0,35 kg
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.