Prilba Avengers Mondo veľkosť 52-56 modrá

Popis produktu

Detská prilba Avengers od talianskeho výrobcu Mondo je ideálna pre každého mladého športovca. Prilby Mondo patria k tým najlepším pri hre a športoch na rekreačnej úrovni. Vďačia za to svojmu precíznemu spracovaniu, ktoré podlieha tým najprísnejším bezpečnostným štandardom Európskej únie. Prilba je ľahká, pevná, má vetracie otvory, jednoduché upínanie a pohodlne sa nosí. Navyše prilba pre deti Mondo Avengers pekne vyzerá.

Motív z komiksu o hrdinoch, ktorí sa spojili, aby bojovali so zlom zaiste spríjemní Vášmu dieťaťu povinnosť nosenia prilby. Prilby pre deti sú nevyhnutné bezpečnostné pomôcky pri jazde na bicykli, korčuľovaní, lyžovaní a pri mnohých iných športoch, pri ktorých hrozí zvýšené riziko úrazu hlavy. Dodržiavanie bezpečnostných zásad je obzvlášť opodstatnené pri deťoch, ktoré sa v zápale hry ľahko zrania. Hlavu, ako najcitlivejšiu časť tela, treba v tomto prípade ochrániť pred nárazmi prilbou.

Hlava je síce najzávažnejšou časťou tela, ktorú treba chrániť, ale lakte a kolená bývajú zranené najčastejšie. Tomuto sa dá predísť použitím kvalitných chráničov - čo je presne prípad chráničov Mondo. Taliansky výrobca Mondo patrí k popredným výrobcom detských hračiek a produktov z PVC, kvalitných plastov a gumy a je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov či filmov nielen pre produkty v kategórii detské prilby.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmerysize M=52/56
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.