Prenosná postieľka pre bábätko 3in1 Travel Cot Easy Sleep Beaba Mineral Grey evolučná skladacia sivá od 0-36 mes

Popis produktu

Prenosná postieľka pre bábätko 3in1 Travel Cot Easy Sleep od obľúbenej francúzskej značky Beaba zabezpečí každému dieťatku sladký spánok. Evolučná skladacia postieľka 3v1 bude dieťatko sprevádzať počas celého obdobia rastu a môžete ju využívať už od narodenia až do 36 mesiacov. Postieľku bude môcť vaše dieťa využívať až v troch fázach - od narodenia do 6 mesiacov ako postieľku, od pol roka do 36 mesiacov ako posteľ a zároveň ako ohrádku na hranie. Okrem týchto výhod je postieľka Travel Cot Easy Sleep ľahká a kompaktná, rýchlo a jednoducho sa skladá a vďaka veľkej taške s rúčkami s ňou môžete aj cestovať.

Vďaka tejto prenosnej postieľke 3v1 Travel Cot Easy Sleep sa už viac nemusíte spoliehať na hotelové prístelky alebo nestabilné postieľky na návštevách. Odteraz bude vaše dieťatko aj na dovolenke spať v známom prostredí. Evolučná prenosná postieľka Beaba deťom prinesie sladký a ničím nerušený spánok v príjemnom objatí ohrádky, ktorá zároveň pôsobí ako clona pred svetlom. Súčasťou postieľky sú 2 samostatné matrace hrubé 3 cm, ktoré deťom umožnia spať v dvoch polohách. Postieľka s rozmermi 105*73*70 cm váži iba 6,8 kg a samozrejmosťou sú takisto plne odnímateľné poťahy, ktoré môžete prať v práčke.

Prestížna francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú kvalitné a zároveň jednoduché na použitie. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba sú každoročne oceňované aj odbornými porotami.

Vlastnosti

  • evolučná prenosná postieľka
  • vhodná už od narodenia
  • 2 samostatné matrace pre dve polohy
  • s ohrádkou na zips
  • rozmery 105*73*70 cm
  • hmotnosť 6,8 kg
  • s praktickou cestovnou taškou
  • inovatívny francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery105*73*70 cm
Rozmery balenia62,5*22,5*56 cm
Hmotnosť6,8 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.