Preliezačka Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 lezeckými stenami a 150 cm šmykľavkou s UV filtrom od 2 rokov

Popis produktu

Detská preliezačka Multiactivity Climbing Tower od renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby je vynikajúca lezecká veža na záhradu, ktorý nadchne a zaujme každé dieťa od 2 rokov. Toto krásne lezecké centrum ponúka 3 lezecké steny, rebrík s plošinou šmykľavku, ktoré zabavia chlapcov aj dievčatká na dlhé roky. Farebná kombinácia červenejzelenejsivej na detskej preliezačke krásne ozdobí vašu záhradu a a svoje žiarivé farby si zachová aj po rokoch používania vďaka anti UV filtru. Preliezačka pre deti farebne aj dizajnovo ladí k domčekom Smoby, s ktorými vytvorí na záhrade originálne hracie centrum.

Preliezka pre deti je vybavená lezeckými stenami s množstvom praktických úchytov, ktoré im uľahčujú bezpečné šplhanie. Malí horolezci sa na vrchnú plošinu dokážu vyšplhať z troch strán a môžu si vybrať z dvoch zelených jednej sivej lezeckej steny. Stena na lezenie je skvelou prípravou na veľké lezecké steny. Ponúka aj dostatočne veľké otvory, cez ktoré môžu deti preliezať a podliezať. Súčasťou preliezačky je aj šmykľavka s dĺžkou 150 cm, ku ktorej sa chlapci aj dievčatá môžu dostať aj po rebríku s protišmykovou úpravou. Šmykľavka má tú prednosť, že ju počas horúcich letných dní ľahko premeníte na vodný tobogan, jednoduchým pripojením hadice s vodou. 

Preliezačka Climbing Tower je vybavená dvojitými plastovými stenami a je vyrobená najmodernejšou výrobnou technológiou Blow Molding. Vďaka tejto technológii má preliezačka pevnú a stabilnú konštrukciu a výborne odoláva nepriaznivým poveternostným podmienkam. Jej hrany sú oblé, takže sa dieťa môže hrať s pocitom bezpečia. Povrch lezeckej veže je jemný, zamatový na dotyk. Rozmery detskej preliezačky sú 230*143*140 cm a jej celková výška je 140 cm. Plošina, na ktorú detí lezú má nosnosť 100 kg a jej váha je 33,4 kg. Záhradná preliezka umožňuje jednoduchú montáž aj demontáž.

Deti sa na tejto vynikajúcej preliezačke výborne zabavia a zároveň si precvičia svoje svaly. Rozvíjajú si svoje zručnosti a pohybové schopnosti. Pri hre s lezeckou stenou si posilňujú celú stavbu tela, zároveň sa učia zodpovednosti a rozvahe. Neposedné deti sa naučia plánovať každý svoj krok a presnosť pri lezení po stene. Učia sa koncentrovať na dosahovanie svojich cieľov. Pri lezení so súrodencami a kamarátmi pestujú zdravé vzťahy, navzájom sa podporujú a učia sa pomáhať si navzájom. Multifunkčná lezecká stena je skutočne ideálna hračka aj pre viacero detí a podporuje ich všestranný rozvoj.

Renomovaná francúzska značka Smoby vyrába kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu.

Vlastnosti

  • originálne športové zábavné centrum
  • multifunkčné využitie
  • ponúka šmykľavku, 3 lezecké steny a rebrík
  • vhodné od 2 rokov
  • šmykľavka s dĺžkou 150 cm
  • dvojité steny pre väčšiu bezpečnosť, stabilitu a pevnosť
  • zamatovo jemný a odolný plastový materiál
  • deti majú veľa možností na pohybové aktivity
  • špeciálny anti UV filter chráni farby pred vyblednutím
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery230*143*140 cm
Celková výška140 cm
Rozmery balenia150*60*66 cm
Celková dĺžka230 cm
Dĺžka šmýkacej plochy150 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť29,2 kg / 33,4 kg
Nosnosť100 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.