Preliezačka s otvorom na hádzanie lopty 4-poschodová Giant Kraxxl BIG konfigurovateľná 299 dielov nosnosť 70 kg

Popis produktu

Preliezačka Giant Kraxxl od nemeckého výrobcu BIG predstavuje skvelú voľbu pre všetky športovo založené deti od 3 do 7 rokov. Záhradná preliezačka Giant sa vyznačuje extrémne pevnou a robustnou konštrukciou, ktorá umožňuje chlapcom a dievčatám liezť a šplhať sa na 4 výškových úrovniach. Hravým spôsobom si trénujú obratnosť a rovnováhu, naučia sa pri lezení využívať celé telo, posilňujú si svaly na rukách a nohách. Preliezačka sa skladá z pevných plastových tyčí, ktoré ponúkajú deťom bezpečný úchop pri lezení. Súčasťou lezeckej veže je aj otvor na hádzanie lopty, vďaka ktorému si precvičia svoju presnosť a koordináciu ruka-oko. Preliezačka pozostáva z 299 dielov a 2-klipový systém umožňuje rodičom zostaviť preliezačku bez akýchkoľvek nástrojov.

Konfigurovateľná preliezačka sa dá poskladať až v 7 rôznych variantoch, čím sa zaručí, že deti budú objavovať nové možnosti lezenia a tréningu na rôznych typoch konštrukcie. Súčasťou preliezačky sú aj uzemňovacie U-háky, ktorými sa konštrukcia fixuje do zeme a získa lepšiu stabilitu. Preliezačka v sivo-oranžovo-modrom prevedení ozdobí každý dvor a záhradu, jej celkové rozmery sú 185*185*230 cm. Maximálna nosnosť športovej preliezačky je 70 kg, jej montáž a prestavbu by mal vykonávať iba dospelý. Povrch preliezačky je chránený UV filtrom, vďaka čomu si zachová svoje krásne farby aj po dlhom čase.

Lopta na hádzanie nie je súčasťou balenia, doba montáže je približne 2 hodiny. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Nemecku
Rozmery185*185*230 cm
Rozmery balenia67*60*50 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť28,6 kg
Nosnosť70 kg
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.