Preliezačka Activity Cube kocka Starplast s jedným tunelom od 24 mes

Popis produktu

Preliezačka Activity Cube Starplast s jedným tunelom je vhodná pre deti od 2 rokov, ktoré sa radi hrajú vonku. Detská preliezačka je ideálna i pre viac detí, ktoré sa spolu dokážu zabaviť vymýšľaním rôznych hier. Preliezačka pre deti je v krásnom prevedení žltej, modrej a červenej farby a pozostáva z kocky a tunela. Tunel sa dá zrolovať, aby preliezačka nezaberala veľa miesta. Strešné okienko s motívom hviezdičiek je odnímateľné.

Bezpečnosť a kvalitu preliezačky zaručujú jej odolné plastové steny, dieťa strávi preliezaním dlhé hodiny. Preliezačku môžte umiestniť na záhradu, ale aj do detskej izby. Je možné spojiť viacero preliezačiek dokopy a vytvoriť tak labyrint na preliezanie. Vďaka preliezačke spoznáva dieťa farby a tvary, rozvíja svoju kreativitu, fantáziu a komunikačné schopnosti. Rozmer preliezačky s tunelom je 190*84*87 cm.

Vlastnosti

  • pre deti od 2 rokov
  • odnímateľné okienko
  • odolné a kvalitné plastové steny
  • možnosť spojiť viacero preliezok dokopy
  • dieťa rozvíja svoju fantáziu, kretivitu a vynaliezavosť

Starplast je overený výrobca kvalitných hračiek z plastu. Sú vyrobené z bezpečných, zdravotne neškodných materiálov. Hračky vydržia dlhé roky ako nové, spĺňajú prísne kritériá trhu Európskej únie. Hračky Starplast majú zaujímavý jedinečný dizajn, veselé farby, hladký povrch, všetko po čom vaše deti túžia. Preliezačka pomáha rozvíjať pohybové zručnosti detí, rozvíja sa aj hrubá motorika a svalstvo na rukách aj nohách detičiek.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
Rozmery75*75*148 cm
Celková výška75 cm
Celková dĺžka148 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.