Prebaľovacia taška Voyage 4v1 toTs-smarTrike s vnútornou taškou a termoobalom na fľašu šedá

Popis produktu

Prebaľovacia taška Voyage je jedinečná priestranná taška pre mamičky, do ktorej si pohodlne zbalia všetky veci potrebné pri prechádzke alebo výlete s dieťatkom. Každá mamička vie, koľko vecí potrebuje, keď sa so svojim novorodeniatkom chce vybrať niekam vonku. Taška Voyage je splneným snom každej mamičky. Je vyrobená z ľahkého vodeodolného materiálu a ukrýva v sebe viacero priehradiek a vrecúšok. Súčasťou tašky je vnútorná taška, ktorá zabezpečí ešte viac úložného priestoru. Dá sa používať ako samostatná taška. Vďaka viacerým priehradkám sa dá obsah v taške organizovať, je prehľadný a mamička v nej rýchlo nájde všetko, čo potrebuje. Výborným doplnkom tašky je prebaľovacia podložka a termoobal na fľašu. Vďaka termoobalu má mamička vždy pripravený teplý čaj alebo mlieko, keď na jej bábätko príde počas vychádzky smäd.

Prebaľovacia taška má naozaj multifunkčné využitie, dá sa použiť na 4 spôsoby: taška na rameno, taška do ruky, batoh alebo taška na kočiarik. Taška má remienky n držanie v ruke alebo na zavesenie na plece a tiež 2 ramenné popruhy, ktoré sa dajú prispôsobiť. Ramenné popruhy sa dajú šikovne skryť a tak sa batoh zmení na štýlovú tašku na rameno alebo do ruky. Ďalší spôsob využitia tašky pre mamičky je, že sa dá veľmi jednoducho pripevniť k držadlám na kočíku. Ťažkú tašku nemusíte nosiť v rukách, jednoducho je zavesená na kočiariku. Taška toTs-smarTrike má jednoduchý trendový dizajn a multifunkčné využitie, vďaka čomu sa hodí pre všetky moderné mamičky a ich deti. S radom produktov Voyage sa funkcia spája s módou a sprevádza deti od narodenia vo veľkom štýle.

SmarTrike je špičkový výrobca detských trojkoliek a kolobežiek, ktoré na svetovom trhu nemajú konkurenciu. Najnovším radom produktov sú doplnky na starostlivosť pre bábätká a najmenšie deti toTs. Je to inovatívna kategória, ktorá je praktickým a zároveň štýlovým riešením pre každodenné potreby rodičov a ich najmenších. ToTs poskytuje najmodernejšie a chic kolekcie vysokokvalitných produktov, ktoré dokonale vystihujú ich vkus. Doplnky sú vyrábané z najlepších a najkvalitnejších materiálov so zameraním na detaily. Kombinuje sa v nich vysoká kvalita a rozumné ceny, pričom štýl zostáva na vysokej úrovni. Taška pre mamičky Voyage má rozmery 45*17*34 cm.

Vlastnosti

  • veľká prebaľovacia taška 4v1
  • dostatočný vnútorný priestor s priehradkami
  • odnímateľná vnútorná taška, veľké vnútorné vrecká
  • veľká vonkajšia priehradka
  • 2 priehradky na fľaše, termoobal na fľašu
  • prebaľovacia podložka
  • háčiky na pripojenie ku kočiaru
  • pripevnenie na kočiarik, taška na rameno, taška do ruky a batoh v jednom
  • najmodernejší dizajn
  • kvalitné materiály
  • vodeodolný povrch
Doprava 79

Technické parametre

Rozmery45*17*34 cm
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.