Prebaľovacia taška ku kočíku Beaba Amsterdam II Expandable Travel Changing Bag Heather Grey 2 veľkosti sivá

Popis produktu

Dajte rodičovstvu nový rozmer! Cestovná prebaľovacia taška Beaba Amsterdam II Expandable Travel Changing Bag Heather Grey v sivej farbe je ideálna na cestovanie s bábätkom, no aj na prechádzky a krátke výlety. Taška, ktorá na prvý pohľad vyzerá ako štýlová kabelka, má v spodnej časti praktický zips, ktorým sa dá spodný priestor rozšíriť až o 15 cm. Rozšírením vznikne taška Beaba veľkosti XL s objemom 34 litrov, ktorá je ako stvorená na víkendy u starých rodičov či na chate a zväčšená taška XXL s objemom 50 litrov, ktorá je zase vhodná na dlhšie cesty.

Cestovná prebaľovacia taška má množstvo úložného priestoru a okrem toho v nej nájdete aj kozmetickú taštičku, vrecko na použitú bielizeň, mäkkú prebaľovaciu podložku a popruh na rameno, ktorý sa dá odopnúť a navyše vďaka mäkkému chrániču mamičku netlačí. Po otvorení jedného zipsu vo vnútri tašky objavíte štedrý priestor na dojčenské pomôcky, náhradné oblečenie a dokonca aj hračky pre bábätko. Integrovaný široký popruh v zadnej tašky umožní upevniť tašku na kufor, vďaka čomu sa prebaľovacia taška Beaba stáva skvelým spoločníkom aj na cesty lietadlom. Tašku môžete umývať vlhkou špongiou alebo prať v práčke na jemnom cykle.

Obľúbená značka Beaba pochádza z Francúzska a už od roku 1989 uľahčuje život rodičom s malými deťmi. Výrobcovia a dizajnéri značky Beaba si potrpia na vysokokvalitné materiály, vďaka čomu produkty tejto značky spĺňajú kritériá najvyššej kvality. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj vám a vašim deťom.

Vlastnosti

  • prebaľovacia taška ku kočíku
  • kolekcia Amsterdam II
  • vhodná na cestovanie
  • objem 34-50 litrov
  • možnosť zväčšiť priestor o 15 cm
  • mäkká prebaľovacia podložka
  • pranie v práčke
  • moderný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery63*22*36/45 cm
Rozmery balenia60*13*38 cm
Hmotnosť1,34 kg
Objem L34-50 l
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.