Prebaľovacia taška ku kočíku Beaba Berlin XL Black s doplnkami

Popis produktu

Prebaľovacia taška ku kočíku Berlin XL od Beaba je elegantná a šikovná taška pre všetky mamičky, do ktorej uložíte všetko, čo budete na výlete s kočíkom potrebovať. Prebaľovaciu tašku v nesmrteľnej čiernej farbe si zamilujú všetky moderné mamičky, ktorým záleží nielen na spokojnosti bábätka, ale aj na vlastnom vzhľade. Kabelka Beaba má vďaka objemu 25 litrov veľký úložný priestor, takže môžete dať zbohom všetkým malým príručným taškám. Popruh tašky sa dá odmontovať a prebaľovacia taška sa razom zmení na modernú kabelku a v prípade potreby zasa späť na prebaľovaciu tašku ku kočíku.

Túto tašku na prebaľovanie 3v1 môžete nosiť až tromi rôznymi spôsobmi a nebudete sa s ňou chcieť rozlúčiť ani po tom, čo vaše detičky vyrastú. V taške nájdete nielen perfektného spoločníka na prechádzky s bábätkom, ale aj prebaľovaciu podložku, termoobal na fľaše, púzdro na špinavú bielizeň, popruhy ku kočíku a obal na cumlík. Taška ku kočíku Beaba v XL verzii má veľa úložného priestoru a mamičky určite ocenia dve bočné priehradky, prednú priehradku na zips a najmä množstvo priestoru vo vnútri tašky. Tašku môžete očistiť vlhkou špongiou.

O Beaba

Prestížna francúzska značka Beaba teší svojimi výrobkami rodiny s deťmi už od roku 1989. Patentovaný systém výrobkov Beaba prináša do domácností dizajnovo pekné a kvalitné produkty, ktoré spĺňajú najvyššie kritériá kvality. Široký výber produktov značky Beaba oceňujú spokojní rodičia, ale aj odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba sú výsledkom spoločnej práce šikovných dizajnérov a ich jediným cieľom je uspokojiť potreby náročných rodičov.

Vlastnosti

  • prebaľovacia taška ku kočíku 3v1
  • množstvo úložného priestoru
  • objem až 25 litrov
  • s termoobalom
  • obsahuje prebaľovaciu podložku
  • moderný dizajn tašky
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery50*22*34 cm
Celková výška34 cm
Rozmery balenia48*20*34 cm
MechanickéSS2023 vozík ECO1479
Hmotnosť1140 g
Objem L25 l
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.