Prebaľovací stôl pre bábiku Baby Nurse Srdiečko Smoby s 10 doplnkami

Popis produktu

Smoby detský opatrovací stolík pre bábiku Baby Nurse je prevedený v krásnom tvare srdiečka. Je to unikátna detská hračka s dvoma poschodiami. Prebaľovací stolík je prevedený v krásnej kombinácii bielej a ružovej farby s krásnymi kvetinkami a srdiečkami. V dolnej časti je miesto na odkladanie doplnkov a pomôcok pre dievčatko a jej bábiku. Set obsahuje stoličku na kŕmenie, prebaľovací pult, vaničku na kúpanie, sprchu, tanierik s lyžičkou a fľašku na kŕmenie.

Stolík je ozdobený hodinami s mechanickými ručičkami. Opatrovateľský stolík pre bábiku má mnoho úložného priestoru- poličku na odkladanie šiat, uterák, 2 poličky na potraviny pre bábiku. Je to krásna a jedinečná hračka pre dievčatko od 3 rokov. Stolík pre bábiku je vyrobený z pevného a odolného plastového materiálu, ktorá je zároveň príjemný a zamatový na dotyk. Starostlivosť o bábiku je súčasť hry s bábikou, kedy deti napodobňujú svojich rodičov. Hra dieťaťa s bábikou rozvíja kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť.

Deti radi predstierajú že ich bábika je ozajstná. Kŕmia ju, kúpu, prebaľujú, uspávajú. Na vlastnej bábike sa učia ako ju obliekať a vyzliekať, čo potom praktizujú aj sami na sebe. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Francúzsky renomovaný výrobca detských hračiek Smoby sa zaoberá produkciou kvalitných a jedinečných hračiek svojim dizajnom  ako i funkčnosťou. Táto hračka je kvalitný európsky výrobok, ktorý spĺňa najprísnejšie normy kvality a odolnosti. Dievčatká sa s touto hračkou vedia veľmi dlho hrať.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery38*57*76 cm
Celková výška76 cm
Rozmery balenia49*19*63 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,28 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.