Prebaľovací kufrík na kolieskach Suitcase 3in1 Natur D'Amour Baby Nurse Smoby s postieľkou a jedálenskou stoličkou 6 doplnkov od 18 mes

Popis produktu

Prebaľovací kufrík na kolieskach 3v1 z kolekcie Baby Nurse je vynikajúci doplnok k bábikám, ktorý využijú všetky deti a najmä dievčatká od 18 mesiacov. Súčasťou prebaľovacieho kufríka je aj postieľka a skladací jedálenský pultík so stoličkou pre bábiku s max. veľkosťou 42 cm. Originálne prebaľovacie centrum sa dá poskladať do kompaktného kufríka na kolieskach, takže si ho deti budú môcť vziať kamkoľvek so sebou a nezaberá veľa miesta. Dá sa rýchlo rozkladať a po hre pohodlne uzavrieť. Kufrík je vyhotovený v jemných pastelových odtieňoch sivej, bielej a ružovej, zaujme dievčatká na prvý pohľad. Tešiť sa môžu aj na textilný baldachýn, ktorý sa dá rozprestrieť okolo postieľky.

V kufríku deti nájdu 6 doplnkov, medzi ktorými je tanierik na kŕmenie v tvare srdiečka, lyžička, vešiačiky, fľaška na mlieko a prikrývka pre bábiku. Nad postieľkou je polička, na ktorú si malé mamičky odložia rôzne doplnky a po bokoch sú ďalšie poličky, na ktoré sa dajú zavesiť vešiaky pre šatôčky. Praktický cestovný set o starostlivosť o bábiku je vybavený praktickou rukovätou, prispôsobenou pre malé detské rúčky, takže si svoj kufrík v tvare vajíčka ľahko presunú.

Rozmery rozloženej hračky sú 26*26*62 cm, pričom jej celková výška je 62 cm. Na čistenie hračky sa odporúča používať vlhkú hubku. Hra s bábikou rozvíja detskú fantáziu, kognitívne, motorické schopnosti a zodpovednosť a  samostatnosť. Deti rady predstierajú že ich bábika je ozajstná a s obľubou sa hrajú hry na mamičku, počas ktorých bábiku kŕmia, kúpu, uspávajú. Prebaľovací kufrík je vyrobený z pevných a odolných plastových materiálov, ktoré sú jemné a zamatové na dotyk. Bábika nie je súčasťou balenia.

Francúzsky Smoby je popredný výrobca hračiek, ktoré sa vyznačujú osobitým vzhľadom a všestranne rozvíjajú vaše deti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery26*26*62 cm
Rozmery balenia46*15*52 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbahnedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.