Pracovný vozík Black&Decker Devil Workmate 3v1 Smoby a kufrík s náradím Tooly

Popis produktu

Detský pracovný vozík Black&Decker Devil Workmate 3v1 je perfektná hračka pre malého kutila. Ide o skladací vozík, ktorý môže slúžiť až na tri účely. Ako manipulačný vozík na dvoch kolieskach, ktoré sa ľahko otáčajú a preto si môže malý kutil svoje náradie všade brať so sebou. V momente, keď dorazí na potrebné miesto, vozík sa jednoducho zloží do polohy stolíka a malý kutil naň môže vyložiť svoje náradie a potom na ňom aj pracovať. V tejto pozícii je stolík na dvoch kolieskach a dvoch stabilných a pevných nožičkách. Ak treba preniesť väčšiu váhu, vozík sa môže premeniť na krásnu pracovnú rudlu. Keď je vozík zložený v prenosných polohách, malý kutil si náradie môže odložiť do červeno-čierneho kufríka Tooly. Celý vozík vrátane doplnkov je vyrobený z kvalitných plastov, ktoré sú odolné a dlho vydržia.

Zároveň sú príjemné na dotyk a šetrné k zdraviu. Pre zvýšenú bezpečnosť sa pri výrobe dbalo na zaoblené tvary. Pracovné náradie a všetky doplnky sú ergonomicky riešené tak, aby dieťa vedelo predmet jednoducho uchopiť a narábať s ním. Prevedený je v červenej a čiernej farebnej kombinácii a doplnený je o striebornú farbu. Celý vozík tak pôsobí ako skutočná pracovná pomôcka. Detský pracovný vozík Black&Decker Devil Workmate je komplexná, krásna a dizajnová špička od známej francúzskej spoločnosti Smoby, ktorá ma dlhú tradíciu vo výrobe hračiek a je garanciou najvyššej európskej kvality. Keďže je vozík skladateľný, je veľmi kompaktný a ľahko sa v prípade potreby schová.

Na pracovnej ploche si v malých dierkach môže kutil vyskúšať skrutkovanie a cibriť si tak jemnú motoriku, ktorú v dospelosti bude potrebovať. Vozík obsahuje aj bohatú výbavu ako napríklad skrutkovač, kľúč, imbusový kľúč, kufrík, skrutky – spolu až 20 doplnkov. Pomocou nich sa dieťa naučí rozoznávať jednotlivé typy náradia a k čomu slúžia. Popritom si užije veľa zábavy. Do hry môže prizvať aj kamarátov a budovať si tak sociálne cítenie a zmysel pre tímovú prácu. Rozmery vozíku sú 30*32*58 cm. Vozík je veľmi ľahký, praktický a jednoducho sa prenáša a v prípade väčšej záťaže sa dá zmeniť na rudlu.  Vhodný je najmä pre chlapcov vo veku od 3 rokov

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery30*32*58 cm
Celková výška58 cm
Rozmery balenia39*20*58 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.